Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 27/96 İlkİlk ... 1725262728293777 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 209 - 216 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sayın Aksakal bir sorum olacak yükselen üçgen formasyonunun çalışıp çalışmayacağının hacimle ilgisi var mıdır. Yada çalışmayacağını nasıl anlarız tecrübenize dayanarak ve ornek vererek anlatırsanız sevinirim

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by saglam Yazıyı Oku
    Sayın Aksakal bir sorum olacak yükselen üçgen formasyonunun çalışıp çalışmayacağının hacimle ilgisi var mıdır. Yada çalışmayacağını nasıl anlarız tecrübenize dayanarak ve ornek vererek anlatırsanız sevinirim

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hacim fiyattan sonraki en net ve bence tek gostergedir dolayisiyla direk etkisi vardir ....

formasyonlarla ilgili bir arkadas bir calisma yapacak ve uzerine uzun uzun konusacagiz ....

sizde bence tarayarak calismayanformasyonlari bulun burda ustunde konusalim....

3. aslinda beyin cimlastigi yapilacak bir konu daha cikti son mesajlarda....

SORU

elimde yazici var satmiyorum.... satmadigima gore burdan daha yuksek seviyeler gorecegini dusunuyorum ...

ama ek alimda yapmiyorum dahasi elimde olmasa buralardan almazdim diyorum ....

peki insan yukselecegini dusundugu hisseyi neden almaz ? bunun mantigi nedir sizce....

bu arada tektar ediyorum elimde olmasa burdan yaziciya asla girmezdim ...

4.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    aslinda beyin cimlastigi yapilacak bir konu daha cikti son mesajlarda....

SORU

elimde yazici var satmiyorum.... satmadigima gore burdan daha yuksek seviyeler gorecegini dusunuyorum ...

peki insan yukselecegini dusundugu hisseyi neden almaz ? bunun mantigi nedir sizce....

Daha kısa vadede yükseleceğini ve iyi kar bırakacağını düşündüğünüz başka hisse-ler vardır...

5.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku

SORU

yine satış esnasındaki derinlik meselesi olabilirmi?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku

SORU

ben bu saatten sonra girmeyi düşünsem öncelikle risk hesabı yapardım.. sonuçta 13 lerden neredeyse 1,5 ayda %80-90 civarlarında getiri yapmış.. mesala 30 lira olacak deniyor bunun yukarı marjı % kaç ? %20 gibi bir durum.. bu saatten sonra kar realizasyonları, geri çekilme, dinlenme vs. olaması da ihtimal dahilinde.. bu geri çekilmelerde kaybım ne olacak, o strese dayanabilecekmiyim, yüzde kaç zarar edeceğim vs.. bana göre riski daha büyük.

varsayalım 40- 50 olacak (varsayım sadece)... bu hedef ne kadar zaman alacak ?? eğer aynı zaman hedefinde daha risksiz, daha rahat uyuyabileceğim bir hisse bulmuş isem buradaki kara ABV(Allah bereket versin) der ona yönelirim..

7.  Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
    Daha kısa vadede yükseleceğini ve iyi kar bırakacağını düşündüğünüz başka hisse-ler vardır...
     Alıntı Originally Posted by amdmclaren Yazıyı Oku
    yine satış esnasındaki derinlik meselesi olabilirmi?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     Alıntı Originally Posted by se7en Yazıyı Oku
    ben bu saatten sonra girmeyi düşünsem öncelikle risk hesabı yapardım.. sonuçta 13 lerden neredeyse 1,5 ayda %80-90 civarlarında getiri yapmış.. mesala 30 lira olacak deniyor bunun yukarı marjı % kaç ? %20 gibi bir durum.. bu saatten sonra kar realizasyonları, geri çekilme, dinlenme vs. olaması da ihtimal dahilinde.. bu geri çekilmelerde kaybım ne olacak, o strese dayanabilecekmiyim, yüzde kaç zarar edeceğim vs.. bana göre riski daha büyük.

varsayalım 40- 50 olacak (varsayım sadece)... bu hedef ne kadar zaman alacak ?? eğer aynı zaman hedefinde daha risksiz, daha rahat uyuyabileceğim bir hisse bulmuş isem buradaki kara ABV(Allah bereket versin) der ona yönelirim..
    son yorum HARIKA BIR YORUM ....

diger yorumlarda belirtilen sebeplerde gecerli lakin en toparlayicisi ve ana konu sebebi aciklayan yorum tam olarak bu yorum ....

AMA TUM ARKADASLARDAN UFSK BIR RICAM VAR AFAKIDE OLSA FARAZIYEDE OLSA HISSELERDEN BAHSEDERKEN RAKAM HEDEF VS BAHSETMESSEK COK MEMNUN OLURUM ...

cunku oylesine demis olsak bile zihinlerde yer ediyor ....

ozelden oyle sorular geliyorki sasip kalirsiniz ....

bu harika tespit ve yorumlar icin size tekrar tesekkur ederim sayin forumdaslarim .....

8.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku

SORU

Fiyat yukselirken lot attirma mantigina gore bu hisseden cikip baska hisseye gecme yakin gelecekte FANTAZI den baska birsey degildir.

Sizin yazicdan almak istememeniz fiyatin dusme durumunda diger yazdiklarinizi destekler nitelikte. Fiyat yukselen durumlarda ne yazik ki o daha once yazdiginiz fiyat yukselirken lot artirima destek vermiyor.

Bir de eregliden kucuk bir alis yaptim demistinjz. Siz ilk alinlarinizi buyuk ve saglam yapip sonrasinda kucuk kucuk yukselirken alirim demistiniz. Sonucta ilk aliminiz yuksek hacimli oldugu icin yukarilardan yujselirken almalariniz cok maliyetinizi etkilemez anlaminda. Bunun gibi bi kac yazdiginiz seylerde tezatlik gordugum icin kafam karistiugindan yaziorum. Sakin yanlis anlamyin. Sadece kafalarda soru kalmasin babinda.

Biraz sona espri katalim buzlar erisin.. formasyonlar hakkindan da bazi seyler yazdiniz hepsinin tutmadigi vs yonunde. Ben de hic inanmam ama ben de bir formasyon yarattim kendimce. Patenti bende.

Yazici da tren formasyonu goruyorum...atlayan kazanir...cunku cufff cufff ucgeni olustu. dumanda ucgenden cikti...=)

Sayfa 27/96 İlkİlk ... 1725262728293777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •