Sayfa 27/1527 İlkİlk ... 17252627282937771275271027 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Telafi ederler......

Otomatik robot program kirala....6 aylık 2250 TL....Bağla otomatiğe, sen çayını iç kenarda, O, uçanı kaçanı kaçırmasın....

(Bana pazarlamaya çalışıyorlar da şu günlerde... ...kafamı karıştırıyorlar.... ister manuel, ister otomatik kullan diye... ....sıkıldınmı sen gez-toz diyorlar... )

Bedava 1 hafta deneyecem dedim, olmaz dediler....

sen uyma onlara hocam..biz Türk'üz robot mobot bize ters neyim
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    O kadar güvenilir mi? Hem 2250 vereceksin hem sermayeyi vereceksin hem gezip tozacaksın. Korkutuyor valla ben banka dışında aracı kullanamıyorum korktuğumdan. Türkiye burası
    Sent from my iPhone
    Valla öyle bir anlatıyorlar ki, internet üzerinden öyle bir sunum yapıyorlar ki, insanın içinin erimemesi mümkün değil.... ...beynimi sulandırdılar...Ben de Demo diye tutturdum, beyefendiler düşüneceklermiş, efendim...bugüne kadar kimseye demo vermemişler meğerse...Dedim içimden, demosuz nasıl alınır bu program....

Belki gerçekten çok iyidir, bilemem, rakibi var zaten piyasada, onun yıllığı da 9000 TL (...ki o da demo göndermeyi kabul etmedi..), adamlar, biz ondan da iyi bir program yaptık diye, çok iddia ediyorlar...

3. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Valla öyle bir anlatıyorlar ki, internet üzerinden öyle bir sunum yapıyorlar ki, insanın içinin erimemesi mümkün değil.... ...beynimi sulandırdılar...Ben de Demo diye tutturdum, beyefendiler düşüneceklermiş, efendim...bugüne kadar kimseye demo vermemişler meğerse...Dedim içimden, demosuz nasıl alınır bu program....

Belki gerçekten çok iyidir, bilemem, rakibi var zaten piyasada, onun yıllığı da 9000 TL, adamlar, biz ondan da iyi bir program yaptık diye, çok iddia ediyorlar...
    Ya kazanamazlarsa söyledikleri gibi. O kadar eminler ise yatırsınlar 20-30 m köşeyi dönsünler. Garantisi nedir? Yüzde kaç kazandırma garantisi veriyorlar? Bağlayıcı sözleşme var mı? Güvencen nedir? Pardona dönmesin sonra.

Beni daha fazla soru sordurtmayın kuşkucu adamım zaten [emoji3]

Sent from my iPhone

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Ya kazanamazlarsa söyledikleri gibi. O kadar eminler ise yatırsınlar 20-30 m köşeyi dönsünler. Garantisi nedir? Yüzde kaç kazandırma garantisi veriyorlar? Bağlayıcı sözleşme var mı? Güvencen nedir? Pardona dönmesin sonra.
    Beni daha fazla soru sordurtmayın kuşkucu adamım zaten [emoji3]
    Sent from my iPhone
    Whatsapp dan gönderdikleri dökümleri ve 30 hisselerindeki tek tek kazanç extrelerini görsen, herkesten önce almışdın....

5. Ortaya Karışık

Offf yemezler sıktı ama toplanın artık. Bu aralar başlamalı ki kademeleri doldurarak gitsin akşama kadar. 30-40 kademe hayali kurduğum için bugün [emoji23]

Sent from my iPhone

6. Usta bu is ayni parayla kesin tutacak iddaa kuponu satmak gibi olmus[emoji3][emoji3]hadi kizim artiya gec endeks uctu

M.K.A.

8.  Alıntı Originally Posted by KOCHAK Yazıyı Oku
    Usta bu is ayni parayla kesin tutacak iddaa kuponu satmak gibi olmus[emoji3][emoji3]hadi kizim artiya gec endeks uctu

M.K.A.
    E ne olacaktı ki. Teknik baktın süper takas baktın süper temel baktın süper beklenti yarın gerçekleşiyor süper. Bundan sonraki şeyler telepatik yöntemler totemler falan [emoji3][emoji3]

Sent from my iPhone

Sayfa 27/1527 İlkİlk ... 17252627282937771275271027 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •