Valla öyle bir anlatıyorlar ki, internet üzerinden öyle bir sunum yapıyorlar ki, insanın içinin erimemesi mümkün değil.......beynimi sulandırdılar...Ben de Demo diye tutturdum, beyefendiler düşüneceklermiş, efendim...bugüne kadar kimseye demo vermemişler meğerse...Dedim içimden, demosuz nasıl alınır bu program....
Belki gerçekten çok iyidir, bilemem, rakibi var zaten piyasada, onun yıllığı da 9000 TL (...ki o da demo göndermeyi kabul etmedi..), adamlar, biz ondan da iyi bir program yaptık diye, çok iddia ediyorlar...![]()
Ya kazanamazlarsa söyledikleri gibi. O kadar eminler ise yatırsınlar 20-30 m köşeyi dönsünler. Garantisi nedir? Yüzde kaç kazandırma garantisi veriyorlar? Bağlayıcı sözleşme var mı? Güvencen nedir? Pardona dönmesin sonra.
Beni daha fazla soru sordurtmayın kuşkucu adamım zaten [emoji3]
Sent from my iPhone
Offf yemezler sıktı ama toplanın artık. Bu aralar başlamalı ki kademeleri doldurarak gitsin akşama kadar. 30-40 kademe hayali kurduğum için bugün [emoji23]
Sent from my iPhone
Usta bu is ayni parayla kesin tutacak iddaa kuponu satmak gibi olmus[emoji3][emoji3]hadi kizim artiya gec endeks uctu
M.K.A.
Yer İmleri