Sayfa 27/822 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 6571 madde; 209 - 216 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

Alıntı Originally Posted by terguzel Yazıyı Oku
    Ve yarın bu kağıt bugünkü %5'lik endekse göre kaybını telafi etmez ise artık veda vakti demektir...Elimdeki 70K lotu satar ekran görüntüsünü de buraya koyarım. Benden bu kadar...
    Olumlu bir haber çıkmazsa yarın bu kaybı telafi etmesi zor ama boğa piyasasının 2018 nisan ayına kadar süreceğini ve bu zamana kadar da hissenin bir şekilde toparlanacagini düşünüyorum.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

2.  Alıntı Originally Posted by terguzel Yazıyı Oku
    Ve yarın bu kağıt bugünkü %5'lik endekse göre kaybını telafi etmez ise artık veda vakti demektir...Elimdeki 70K lotu satar ekran görüntüsünü de buraya koyarım. Benden bu kadar...
    yarın -2 daha potansiyeli var, moraliniz bozulmasın hemen

3.  Alıntı Originally Posted by pala Yazıyı Oku
    yarın -2 daha potansiyeli var, moraliniz bozulmasın hemen
    gerçekleşti, iyi alım fırsatı verdi, endeksi takip ediyoruz...

4. iki gündür çok büyük satış yiyor, senedi olanlara geçmiş olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    iki gündür çok büyük satış yiyor, senedi olanlara geçmiş olsun.
    Napalim bizde satalim mi?

6.  Alıntı Originally Posted by tornacı Yazıyı Oku
    Napalim bizde satalim mi?
    Arkadaşlar ben bugün 4.61'den vedalaştım..İyi mi kötü mü yaptım göreceğiz..Kağıttaki 2 günlük işlem hacmini normalde 1 ayda ancak yapıyor, satıcılar çok sağlam satıyor. Kağıt bir daha belini doğrultamaz..Vakbn'nin %10 önünde olan kağıt şimdi %40 gerisinde. Daha ne denir ki..Koç grubu "tam 1 yıldır" belini doğrultamıyor..Neden acep?!?!?

7. Satışlar bitmiş görünüyor, bugün sakindi. Beş ay önce vedalaşmıştım ama hızlı düşüşe dayanamadım ufak bir güniçi al-sat yaptım.
    Bankanın durumu iyi, arkası sağlam, borsa performansı temel analizine göre çok zayıf nedeni belli değil. Gitmiyor bir türlü.
    Enflasyona göre düzeltilmiş uzun vadeli grafiğine bakıyorum fiyatı hala diplerde sayılır.
    Fiyatı kaç olur bilinmez tahminlere de aldanmayın, borsa burası her koyun kendi bacağından asılır, yarın ne olacağını kimse bilemez.
    Herkese bol kazançlar.

Sayfa 27/822 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •