Sayfa 27/88 İlkİlk ... 1725262728293777 ... SonSon
Arama sonucu : 697 madde; 209 - 216 arası.

Konu: YGGYO Yeni Gimat Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by deep voice Yazıyı Oku
    Bende dediğin düşüncedeyim AVM ler arasından alıcı sayısı oldukca az
    Ben ihale olmassa pazarlığın fiyat olarak oldukca alttan biteceğini düşünüyorum..bu tip icra vb satışlarda genelde fiyat şişirilir.zaten bahsedilen fiyat su anki aktif piyasada fazla ..örnek ankamall ın işlem gören değerine bakalım..yani borsa değerine
    Sanırsam %50 altından açılacak ihale yanlış bilmiyorsam.

Yatırım tavsiyeside değildir
    % 50 ya da biraz üzeri bizim hesaba uyar. Bakalım ne yapacaklar.

Bugün işlem hacmi 3 kat arttı, önemli de bir prim yaptı, bu neyin fiyatlaması sızce. Hissede operasyon var desem değil çünkü bu başlık altında 3-5 teknikçi, temelci gelip ortamı hazırlaması gerekirdi. Böyle bir şey olmadı.

Operasyon yapıyorsa birileri tebrik ederim kendilerini, böyle gürültüsüz, patırtısız temiz iş için.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2. İşin enteresan tarafı PAGYO takaslarında yine ICBC den alım var..1.ci aydan beri süre gelen alımların devamı ve muhtemelen alım yapan YGGYO.. çarşamba ve cuma ICBC den alım 260 bin lot
    MarkAntalya için bilgi odası randevusu alıyorlar ..ama bu arada pagyo alanda muhtemelen yggyo ..
    Ne iş anlamadım?? ..ihaleye girmeyecekler o zaman benim anladığım

3. Böyle devam ederlerse %5' e yakın zamanda ulaşır, kapada bildirmek zorunda kalırlar, kapda yayınlanması ayrı bir ilgi çekecektir, 2 gyo içinde...
    İhale dosya bedeli 5000 TL, bunu yakıp Antalyayı bir gezip gelmişlerdir mi diyorsunuz...
    İhale geçici teminatı %10 diye biliyorum, oda ihale çıkış fiyatı 1,28 Milyar olduğuna göre 128 milyon eder. Bizdeki nakitin çoğu dolar diye biliyorum(yaklaşık 20 milyon dolar). Geçici teminatı yatırmak için hem dövizi hemde uygun değilse vadeyi bozmaları gerekir diye düşünüyorum. Bankadan teminat mektubu filan kabul oluyor mu acaba teminata? Yoksa hem döviz hem vade boz bir girip arkadaşa bakacaktım demek için masraflı olur diye düşünüyorum.
    Bu arada torunlar 100 milyon euro kredi çekti eski borçların finansmanı ve yeni yatırımlar adı altında oda birşeye hazırlanıyor gibi sanki...
    Bizimkilerde aynı gün avm alış haberi ve bedelsizi arka arkaya gönderdi.
    Belkide ortak bir konsorsiyum gibi de alım düşünüyor olabilirler mi sorusu geliyor aklıma.
    O zaman nakit parada ortaklık oranına göre belki yetebilir.

Her ne kadar Antalyadaki avm bana göre konum ve işletme başarısı açısından Antalya için emsalsiz olsa da, Tek başına eldeki tüm nakiti verip full kredi almak ciddi zorlayacaktır ve ilk bir kaç sene hisse fiyatı aşağı çekip baskı yaratacağı kanaatindeyim...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

4. 5411 sayılı Kanunun 3. maddesinde tanımlanan Bankalardan alınmış TL cinsinden kesin ve süresiz teminat mektubu veya teminat cari değerinin %15 fazlası tutarında olan T.C. Devlet Tahvilleri, T.C. Hazine Bonoları, T.C. Hazine Kefaletini Haiz Tahviller kabul edilecektir.

TMSF.ORG.TR

5. Saolsun, sayın ekfuture da özelden yazmış teminat mektubunun geçerli olduğunu...

Birde bu ihalede kredi çekmeden TMSF' ye taksitle ödenebiliyor mu acaba?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...

6. Muhammen bedel bir kere çok yüksek..
    MarkAntalya için 1.278 milyon nedir çok yüksek kanımca
    Ankamalın aktif borsa değeri 1.300 milyon civarı
    kaldı ki ..Ankamall MarkAntalya nın hem kiralanabilir alan olark hemde gelir olarak 2 katından fazla
    kanımca muhammen bedelin yarısı 600 civarı biterse biter bu ihale..kaldı ki daha kdv si var ..o su var..bu su var..
    Birde piyasalar malum borum bock..bu da fiyatı aşşağı çekecektir ve aynı zamanda katılımcı sayısını azaltacaktır

7.  Alıntı Originally Posted by MSB Yazıyı Oku
    Böyle devam ederlerse %5' e yakın zamanda ulaşır, kapada bildirmek zorunda kalırlar, kapda yayınlanması ayrı bir ilgi çekecektir, 2 gyo içinde...
    İhale dosya bedeli 5000 TL, bunu yakıp Antalyayı bir gezip gelmişlerdir mi diyorsunuz...
    İhale geçici teminatı %10 diye biliyorum, oda ihale çıkış fiyatı 1,28 Milyar olduğuna göre 128 milyon eder. Bizdeki nakitin çoğu dolar diye biliyorum(yaklaşık 20 milyon dolar). Geçici teminatı yatırmak için hem dövizi hemde uygun değilse vadeyi bozmaları gerekir diye düşünüyorum. Bankadan teminat mektubu filan kabul oluyor mu acaba teminata? Yoksa hem döviz hem vade boz bir girip arkadaşa bakacaktım demek için masraflı olur diye düşünüyorum.
    Bu arada torunlar 100 milyon euro kredi çekti eski borçların finansmanı ve yeni yatırımlar adı altında oda birşeye hazırlanıyor gibi sanki...
    Bizimkilerde aynı gün avm alış haberi ve bedelsizi arka arkaya gönderdi.
    Belkide ortak bir konsorsiyum gibi de alım düşünüyor olabilirler mi sorusu geliyor aklıma.
    O zaman nakit parada ortaklık oranına göre belki yetebilir.
    Her ne kadar Antalyadaki avm bana göre konum ve işletme başarısı açısından Antalya için emsalsiz olsa da, Tek başına eldeki tüm nakiti verip full kredi almak ciddi zorlayacaktır ve ilk bir kaç sene hisse fiyatı aşağı çekip baskı yaratacağı kanaatindeyim...
    Yazıyı yazdığımda tamda ulaşmış %5' e, inşallah ilgi artması da gerçekleşir.

Şirketimiz payları borsada işlem gören Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 25.05.2018 tarihi itibariyle %5,08'ine (4.418.606 TL Nominal Pay) sahip olmuştur.

8.  Alıntı Originally Posted by MSB Yazıyı Oku
    Yazıyı yazdığımda tamda ulaşmış %5' e, inşallah ilgi artması da gerçekleşir.

Şirketimiz payları borsada işlem gören Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 25.05.2018 tarihi itibariyle %5,08'ine (4.418.606 TL Nominal Pay) sahip olmuştur.
    Sn. MSB bilgi için teşekkürler,

An itibarıyla kasada 165 mio tl civarı para olması gerekirdi. 20 mio TL pagyo alımına harcandığına göre şu anda 145 mio tl'miz var. Alımların devam etmesi durumunda pagyo'da en büyük ortak olmamız işten bile değil. Çünkü en büyük ortağın hissesi % 20 civarında, bu kadar hisseye ulaşmak içim 60 mio tl'lik alım daha yeterli.

Kişisel görüşüm de daha önce yazdım, bu dönemde şirketin krediyle (MarkaAntalya) aktif satın almasına sıcak bakmıyorum. Sn. deep voice yggyo sahiplerinin basiretli olduğunu bu konuda yanlış adım atmayacaklarını söylüyor. İnşallah doğrusu ne ise yaparlar..

Sonuç olarak ben bu haberi olumlu görüyorum. Elimdeki pagyo'ları da yıl başında iyi bir karla satmıştım, görünen o ki bunu sağlayan da YGGYO'nun alımları imiş. Sağolsunlar, varolsunlar..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 27/88 İlkİlk ... 1725262728293777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •