Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 27/46 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
Arama sonucu : 367 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Moratoryum Resti

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    Ben bunları niye yazdım hiç bilmiyon...Yazdıkça açılıyon abi...

abi ,senin analizden kılıçtar abi bırakçak yorumu çıkar
    bence de yazdıkça açılıyon
    varsa vaktin kıbrısı da yaz
    galiba türk tarafında
    petrol yok
    nası bi ugursusuz…

stah abiyi davet ettim
    boboya da twiterden yazarın
    Kıbrıs meselesi yazdığımız gibi işte abi...3 ülke doğalgaz buldu. İsrail, Mısır ve Kıbrıs Rum kesimi. Bizim sahalarda gaz yok ama Lübnan sahasında var.İran'ın Suriye'den defedilmesi gerekiyor. Bunu Rusların yapması lazım. Bu olduğunda İsrail Lübnan'a çöker.
    İsrail,Mısır ve Rumların buldukları kaynakları Fransa ve Abd şirketleriyle paylaşmaları lazım. Aslan payını bu şirketler yiyecek. S400 meselesinin en önemli ayağı bu. Bu ülkeler Türkiyeye karşı ittifak oluşturdular. Abd ve Rusya ittifak halinde olduğundan, Ruslar bize S400 veriyorlar. Abd ise bizi tehdit ediyor. Bu 3 ülkeyi de bizim karşımıza dikiyor. Biz s400'leri Kıbrıs'a ve Ege'ye konuşlandırınca, bunlar Fransız,İngiliz ve Abd'nin kucağına oturmuş olacaklar. Bu defa Almanların da bu işten alacağı pay var. Buradaki kaynaklar Türkiye üzerinden Avrupaya nakledileceği için biz de yeriz bir lokma.

S400'ün ikinci ayağı füzelerin incelenmesi, Nato uçaklarının ve pilotların eğitimi. Çünkü; bu füzeler mesela Hindistan'a da satılıyor. Rusya bu füzeleri başka ülkelere de veriyor. Nato uçaklarının ve pilotların eğitim alması lazım. Bu eğitimin verileceği dünyada 2 üs var. Biri Abd'de, diğeri Türkiyede Konyada. S400leri Abd alıp, Abd'de eğitim veremeyeceğine göre, Türkiye alıp,Konyada eğitim verecek abi.

Zati Rusya'nın, Türkiye gibi bir Nato ülkesine S400'leri teslim etmesi, Rusya ve Abd arasındaki gizli işbirliğinin kanıtı.

Askere gidecek olanlar, yedeksubay olarak gitsinler. Şimdi yedek astsubaylık çıkarmışlar. Öyle de gitsinler. 31.000 verip, kısa dönem yapanları yeniden çağırabilirler.

Ben uzun zamandır yazıyorum, Tsk; Pakistan-Hindistan ve Doğu Türrkistanda kullanılabilir. Kıbrıs,Suriye falan bunlar masal...Bizim görev yerimiz çok daha uzaklarda. Kısa dönem 6 ayda yaptım kurtuldum dersin, kendini er rütbesiyle Afpak bölgesinde bulursun. Diğer türlü, yeniden çağrıldığında subay, astsubay olarak gidecen.

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Kıbrıs meselesi yazdığımız gibi işte abi...3 ülke doğalgaz buldu. İsrail, Mısır ve Kıbrıs Rum kesimi. Bizim sahalarda gaz yok ama Lübnan sahasında var.İran'ın Suriye'den defedilmesi gerekiyor. Bunu Rusların yapması lazım. Bu olduğunda İsrail Lübnan'a çöker.
    İsrail,Mısır ve Rumların buldukları kaynakları Fransa ve Abd şirketleriyle paylaşmaları lazım. Aslan payını bu şirketler yiyecek. S400 meselesinin en önemli ayağı bu. Bu ülkeler Türkiyeye karşı ittifak oluşturdular. Abd ve Rusya ittifak halinde olduğundan, Ruslar bize S400 veriyorlar. Abd ise bizi tehdit ediyor. Bu 3 ülkeyi de bizim karşımıza dikiyor. Biz s400'leri Kıbrıs'a ve Ege'ye konuşlandırınca, bunlar Fransız,İngiliz ve Abd'nin kucağına oturmuş olacaklar. Bu defa Almanların da bu işten alacağı pay var. Buradaki kaynaklar Türkiye üzerinden Avrupaya nakledileceği için biz de yeriz bir lokma.

S400'ün ikinci ayağı füzelerin incelenmesi, Nato uçaklarının ve pilotların eğitimi. Çünkü; bu füzeler mesela Hindistan'a da satılıyor. Rusya bu füzeleri başka ülkelere de veriyor. Nato uçaklarının ve pilotların eğitim alması lazım. Bu eğitimin verileceği dünyada 2 üs var. Biri Abd'de, diğeri Türkiyede Konyada. S400leri Abd alıp, Abd'de eğitim veremeyeceğine göre, Türkiye alıp,Konyada eğitim verecek abi.

Zati Rusya'nın, Türkiye gibi bir Nato ülkesine S400'leri teslim etmesi, Rusya ve Abd arasındaki gizli işbirliğinin kanıtı.

Askere gidecek olanlar, yedeksubay olarak gitsinler. Şimdi yedek astsubaylık çıkarmışlar. Öyle de gitsinler. 31.000 verip, kısa dönem yapanları yeniden çağırabilirler.

Ben uzun zamandır yazıyorum, Tsk; Pakistan-Hindistan ve Doğu Türrkistanda kullanılabilir. Kıbrıs,Suriye falan bunlar masal...Bizim görev yerimiz çok daha uzaklarda. Kısa dönem 6 ayda yaptım kurtuldum dersin, kendini er rütbesiyle Afpak bölgesinde bulursun. Diğer türlü, yeniden çağrıldığında subay, astsubay olarak gidecen.
    topaka guzel desteginiz icin tesekkur ederim...
    son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
    ...ytd...by beybaba

3.  Alıntı Originally Posted by PISKOPAN Yazıyı Oku
    topaka guzel desteginiz icin tesekkur ederim...
    Estafurullah abi...

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212

yahu ozur dilerim...dilerim guzel yaziniz arada kaynamasin...
    son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
    ...ytd...by beybaba

güzel analiz abi,
    arkada kalmasın
    bu yaz sıcak olur diyon
    pastırma sıcakları
    kırmadın kardeşini
    minnettarım güzel yazı

iyi hafta sonları

6.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    güzel analiz abi,
    arkada kalmasın
    bu yaz sıcak olur diyon
    pastırma sıcakları
    kırmadın kardeşini
    minnettarım güzel yazı

iyi hafta sonları
    Sn ayvagöbek

güzel anlatmış ama sonuç bölümü yok.

Şimdi, bendeniz kendi yorumumla , ayvanın yazısına, onun görüşleri ile bir sonuç yazayım. Yanlış anlamışsam ayva düzeltir.

Özetle, ABD ve RUSYA beraber, gelecekteki büyük düşmanları ÇİN e karşı bir hegamonluk savaşına hazırlanıyor.

Ve Türkiye S400 veya /ve F35 ile Çin' in karşısında yer almalıdır.

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
    saykil lar-cycle- tamamlandiginda...ilk olark dipten %400-500 banka kaatlari prim yapar...ilk 2-3 yilda...

saykilin tamamlanmasi icin xbank in...daha da dusmesi gerekiyor...oyun planina saykil hesabina gore...

iste benim yarim dolara yonca alacagim dolar bazi 4-5 katina satacagim...dememin temelinde...yukaridaki gonderide gecen ozkaynak hesaplamasi yatiyor...

her seyin cok guzel oldugu bir piyasada...borsa degerlendirmeleri elbette ozkaynak degerinden daha yuksek olur...

en azindan...isim...serefiye...gibi degerlemeleri sebebiyle...

ancak bu zamanlarda bitmesi gereken...hatta uzatmalari oynayan... 2008 de baslayan icinde bulundugumuz bu saykilin tamamlanmasi cok uzadi...yahu...

belki de gecende gordugumuz 83.500 ile...saykil tamamlandi...ama bana haber etmedi yahu...
    Son düzenleme : PISKOPAN; 15-06-2019 saat: 15:54.
    ...ytd...by beybaba

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
    dune ait bir haber...ve dun aksam bahsettigim...abd denge ve satranc politikalari geregi tr yi ikna cabalari hala suruyor aslinda...

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) sözcülerinden Eric Pahon, Rusya’nın S-400 satışı ile Türkiye-ABD ilişkilerini çatlatmaya çalıştığını öne sürerek “Buna izin vermeyeceğiz†dedi.

ABD’nin, Rusya’dan hava savunma füzesi almasına misilleme olarak başta F-35 savaş uçaklarının Türkiye’ye verilmemesi olmak üzere biz dizi yaptırıma hazırlandığını Ankara’ya bir mektupla iletmesi diplomatik krizi yeni bir boyuta taşıdı.
    Pentagon sözcüsü Pahon, El Hurra kanalına sıkıntının aşılması için neler yapıldığını şöyle anlattı:

“S-400 anlaşması ve bunun F-35 savaş uçakları programına etkileri konusunda, Türkiye-ABD-NATO ilişkisinin geneline ve bu ilişkinin ne kadar büyük ve katmanlı olduğuna bakmak lazım. ABD Türkiye’ye kilit bir stratejik müttefik olarak çok değer veriyor. Tatbikatlara, onların kuvvetleriyle birlikte çalışma kapasitemizi arttırmak için çalışmaya devam ediyoruz. Bu ilişkinin derinliğine bakmak lazım. Moskova ise (Türkiye-ABD arasında S-400 konusunda yaşanan) bölünmeyi kullanarak bu çok derin ilişkiye zarar vermeye çalışıyor.â€

Türkiye ile 70 yıllık müttefik olduklarını hatırlatan Pahon “Zor zamanlardan geçtik, bu olacak. Tabii ki Türkiye’nin S-400 alımından vazgeçmesini, S-400’ü satın almamasını ve Patriotlar gibi NATO’yla uyumlu bir sistemi almasını isteriz†dedi.
    ABD Savunma Bakanvekili Patrick Shanahan ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın temaslarında iki ülke ilişkilerinin devam etmesi yönündeki isteklerini tekrar vurguladığını belirterek Pahon, S-400 meselesiyle ilgili olarak, “Moskova bu ilişkilerde çatlak yaratmaya çalışıyor ama biz bunun olmasına izin vermeyeceğiz†diye konuştu.
    ...ytd...by beybaba

Sayfa 27/46 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •