Sayfa 27/540 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 209 - 216 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    çanakkale-kocaeli
    Gönderi
    148
    BUDA YENİ
    Kalite Anlayışımız
    TSE BelgeleriGOST Belgeleri Marka BelgeleriKalite Anlayışımız
    4 kıtada 50 ülkeye üretim yapan Ulusoy Elektrik, iş süreçlerinin tüm aşamalarında ulusal ve uluslararası standartları benimsemektedir. Mükemmellik anlayışını içselleştiren Ulusoy Elektrik, sahip olduğu kalite akreditasyonları ile yurt içindeki saygınlığını yurt dışı pazarda da devam ettirme hedefiyle faaliyet göstermektedir. Müşterilerinin istedikleri şartları ve yasal mevzuatları sağlarken, hep aynı kalitede ürünü üretmeyi taahhüt ederek hizmet vermektedir.
    Ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygun üretim yapan Ulusoy Elektrik ürünlerine uygulamış olduğu rutin ve tip testler, sertifikalar ile de kalitesini belgelendirmiştir. 50 den fazla ülkeye ihracat yapan Ulusoy Elektrik ürünleri, TSE ve ISO belgelerinin yanı sıra IEC standartlarına göre uyarlanmaktadır. Bunun yanında Rusya ve Türk Cumhuriyetleri ne yapılan ihracatta Rusya Gost standartlarına opsiyonel olarak uygun üretim bulunmaktadır.
    Ayrıca Ulusoy Elektrik uluslararası geçerliliği olan Türk-Ak akreditasyonu ile de trafo ürünlerinin testlerini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.Kalite sistemimiz ile sektörümüzde bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz!
    ISO 9001-2015 VE ISO 14001-2015 BELGELERİNİ ALDIK. SEKTÖR DE İLK TÜRKİYE DE İLK 50 FİRMADAN BİRİ OLDUK.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    çanakkale-kocaeli
    Gönderi
    148
    Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santralinin kurulacağı Karapınar Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı ihalesinde en iyi teklifi Kalyon-Hanwha Ortak Girişim Grubu verdi.
    Konya Karapınar'da kurulacak bin megavatlık güneş enerjisi santrali için ihale gerçekleştirildi.
    Şartnamede, ilk 500 megavattaki yerlilik oranının yüzde 60, ikinci 500 megavattaki yerlilik oranının da yüzde 70 olması hedefi yer alıyor.
    Proje ile 1,3 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirilmesi beklenirken, kurulacak santralden yılda yaklaşık 1,7 milyar kilovatsaat elektrik üretilecek ve 600 bin evin ihtiyacı karşılanacak.

"BENZER İHALEYİ RÜZGAR ENERJİSİ İÇİN DE YAPACAĞIZ"
    daha önce yapılan KIZILÖREN 2015 de başlanmıştı.malzemeler ULUSOY ELEKTRİK Dİ,HATIRLARSINIZ, AYNI ŞEY TEMAL SANT. VE RÜZGAR SANT . İÇİNDE GEÇERLİYDİ
    DAHA ÖNCE BAHSETTİĞİMİZ ULUSE YE MİL. $ LIK CİROLARI YAPTIRACAK YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR.

3. Temel veriler güzel ama hissede kademeler çok sığ , bu şekilde gelişmeye devam ederse az miktarla yapılacak bir alım bile 10-15 sene sonra güzel yerlere ulaşabilir.

Kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.(Elimde şu anda hisse yok zaten)

4.  Alıntı Originally Posted by u100@30 Yazıyı Oku
    Temel veriler güzel ama hissede kademeler çok sığ , bu şekilde gelişmeye devam ederse az miktarla yapılacak bir alım bile 10-15 sene sonra güzel yerlere ulaşabilir.

Kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.(Elimde şu anda hisse yok zaten)
    10 seneye ben kalırmıyım meçhul

D5102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bugün itibari ile hisseyle vedalaştım. Yüzde 50 aldığım fiyattan yukarı olursa veririm demiştim ve verdim. Kalanlara bol kazançlar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Bugün itibari ile hisseyle vedalaştım. Yüzde 50 aldığım fiyattan yukarı olursa veririm demiştim ve verdim. Kalanlara bol kazançlar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    güle güle harca ben daha burdayım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    çanakkale-kocaeli
    Gönderi
    148
    [QUOTE=kotancı;159857]Bugün itibari ile hisseyle vedalaştım. Yüzde 50 aldığım fiyattan yukarı olursa veririm demiştim ve verdim. Kalanlara bol kazançlar
    . hele bir 2020 temettüsünü alalım o zaman bakarız .
    size yatırım hayatınızda başarılardilerim.
    Son düzenleme : deeplara68; 21-03-2017 saat: 13:23.

8. arkadaşlar. bu şirkette henüz yeniyim. bu firmanın finansallarını incelediğimde 4.çeyrekte özellikle satış tutarı kaleminde oldukça güzel bir artış var. bunun sebebi ne olabilir ve bunun devamlılığı olabilir mi sizce?

Sayfa 27/540 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •