Sayfa 27/748 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 5977 madde; 209 - 216 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    gselman arkadaş güzel bilgiler veriyordu takas,işlemlerle ilgili,satıp çıktı mı acaba? yoksa işi gücü mü var?
    Yok Sn efe78 sabah 2 çeyreği 1.45 ten taktım emmiye.Aşağıdan 1.39 a yazdım verirse diye bekliyorum.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

2. https://i.hizliresim.com/AOBQOX.png
    .
    Son 92-1.54 çıkışındaki işyat daki alıcı fon satışa geçmiş görünüyor.Alnus ve yat finansman bugünde gelirse süper olur ve 1.54 zirvesi denenir bu hafta endekste + ya dönerse.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

3.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    https://i.hizliresim.com/AOBQOX.png
    .
    Son 92-1.54 çıkışındaki işyat daki alıcı fon satışa geçmiş görünüyor.Alnus ve yat finansman bugünde gelirse süper olur ve 1.54 zirvesi denenir bu hafta endekste + ya dönerse.
    İşyat'taki oyuncu patronsa kötü,değilse korkmaya gerek yok.

4.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Yok Sn efe78 sabah 2 çeyreği 1.45 ten taktım emmiye.Aşağıdan 1.39 a yazdım verirse diye bekliyorum.
    Çeyreğin birini 1.40 dan aldırdı namıssız.

5.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    İşyat'taki oyuncu patronsa kötü,değilse korkmaya gerek yok.
    Patron değil sanırım da yine de dikkatli olmak lazım.

6. Yav ortaklar bu PATRON borsada aktifse hiiiiiiç mi görmüyor diğer kağıtları neler neler yapıyorlar Reysaş Tire izdmc
    Nasıl bı Patron kağıdi bu kadar vizyondan yoksun 20 yildir

7.  Alıntı Originally Posted by kasap Yazıyı Oku
    Yav ortaklar bu PATRON borsada aktifse hiiiiiiç mi görmüyor diğer kağıtları neler neler yapıyorlar Reysaş Tire izdmc
    Bizim patronun şeyi 1-2 yılda bir uyanır,ky yı çabucak düzeltip yine uykuya dalar...en azından bu güne kadar böyleydi,bundan sonra değişir diye umutlanıyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by kasap Yazıyı Oku
    Yav ortaklar bu PATRON borsada aktifse hiiiiiiç mi görmüyor diğer kağıtları neler neler yapıyorlar Reysaş Tire izdmc
    Herşey aslına rücu eder.

Sayfa 27/748 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •