Sayfa 27/174 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 1389 madde; 209 - 216 arası.

Konu: SKBNK - Şekerbank

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by Tigler Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ekstrandan koyacak param yok bedelli İçin ,elimde 100.000 lot var . Bedelliye katılmak için gerekli olan 60.602 TL lik kadar lotu şimdiden mi satmam gerekiyor yoksa pazartesi mi ? Bugün hisse kapanışına kadar satmazsak otomatik katılmış mı oluyoruz ?
    Teşekkürler bol kazançlar herkese
    23.Kasıma kadar sizden kimse bedelli parası istemez.O Güne kadar isterseniz hem normal hisse de,hem Rüçhan hissesin de alış satış yapabilirsiniz..Bedelli ye verecek paranız yok ise, Sadece Rüçhan haklarınızı satarsınız, olay biter...
    Bedelli süreci bitene kadar daha çoook zaman var.Kafanız rahat olsun..

2. hafta sonu rüçhan işini ve olasılıkları bilen biri yazarsa seviniriz. kaç liradan açılacak, kaç liradan en kötü kapanması lazım, düşerse ne olur, yükselirse ne olur gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Yatirim danişmani nasil yönlendirmiş sizi bölundukten sonrada satiliyo rüchan hakkinizida hisseyide satar çikarsiniz bedelliye katilanlar bilir bunu.
    2-3 defa aradım bana en son bedelliye girmeyecekseniz cuma seans sonuna kadar satmanız gerekiyor dedi. Kafam karıştı. Tekrar görüşsem iyi olur sanırım.

4.  Alıntı Originally Posted by battalgazi_44 Yazıyı Oku
    2-3 defa aradım bana en son bedelliye girmeyecekseniz cuma seans sonuna kadar satmanız gerekiyor dedi. Kafam karıştı. Tekrar görüşsem iyi olur sanırım.
    Hocam tekrar görüştede bedelliyle girmekle bölünmeye girmek terimleri havada kalıyor olmasın. Benim bildiğim siz hissenizi bugun satmassanız. Pazartesi kagıt bölündükten sonra skbnkR olarak rüchanlarını göreceksiniz. Bu rüchanları satıp anahisslerin ile bekleyebilrisiz. Rüchanları satın alıp hisse miktarını artıırabilirsiniz. Buna benzer aksiyonlar almak sizin elinizde. Ama her ne yaparsanız yapın eğer bugün hisseden cıkmaz ve rüchanları alırsanız son tarihe kadar mutlaka birşey yapın. Ya satın alın yada satın

5.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Yatirim danişmani nasil yönlendirmiş sizi bölundukten sonrada satiliyo rüchan hakkinizida hisseyide satar çikarsiniz bedelliye katilanlar bilir bunu.
    Sayın KARTAL41 öncelikle uyardığınız için teşekkür ederim. Yatır danışmanı ile görüştüm. Açıklama : Bugün satarsam riske girmeden istediğim rakamdan satmış olurum. Ancak satmzsam p.tesi günü bölünmüş ve eşleşmiş olarak hesabıma gelen rüçhanlar normal şartlarda bu günkü seans fiyatı ile aynı olacak. Sonrası bu rüçhanlar çok yukarıda gidebilir. Hatta örnek verecek olursak: rüçhan:1₺ ile eşleşti. Sonrasında 2₺ olur 3₺ lira olabilir. Ancak tam terside olma ihtimali var. Yani eğer sizde onlar kadar hızlı olursanız ne ala. En son 2-3 şirkette aşağı yönlü hareketler görüldü. İşte bundandırki risk alırım derseniz çok kazanabilirsiniz. Kaybedebilirsinizde.

6. 1.87 AOF ile bölünürse 1.54 ana hisse fiyatı, 0.33 rüçhan fiyatı oluyor. Pazartesi ozellikle ruchanlarda sert hareketler olabilir, şahsi düşüncemdir.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    hafta sonu rüçhan işini ve olasılıkları bilen biri yazarsa seviniriz. kaç liradan açılacak, kaç liradan en kötü kapanması lazım, düşerse ne olur, yükselirse ne olur gibi.
    Sayın KIZILDAG
    Bedelliye katılanlar için
    (Kapanış fiyatı + 0,6062) /1,6062 =
    açılış fiyatı.
    ÖRNEK. 1,9 dan kapanırsa
    1,9 +0,6062=2,5062
    2,5062/1,6062 = 1,56032 açılış fiyatı olur

Katılmayanlar
    kapanış fiyatı - açılış fiyatı = rüçhan
    ÖRNEK 1,9 -1,56032 = 0,33968

Burada 0,6062. ile 1,6062 sabit rakam diğer rakamlar kapanış fiyatına göre değişir

YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by lucas Yazıyı Oku
    1.87 AOF ile bölünürse 1.54 ana hisse fiyatı, 0.33 rüçhan fiyatı oluyor. Pazartesi ozellikle ruchanlarda sert hareketler olabilir, şahsi düşüncemdir.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hocam bunu nasıl hesaplıyosun formülü nedir ? Birde rüchan adedi neye göre belirleniyor örneğin benim elimde 50bin lot var ise bunun %60'ını hesaplatıp 40bin ruchanım mı olacak ?

Sayfa 27/174 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •