Sayfa 27/135 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 1073 madde; 209 - 216 arası.

Konu: AGHOL - AG Anadolu Grubu HOLDİNG A.Ş.

1. Badem bıyıklılara bahşişlerini peşin vermedin mi işte böyle bir çuval inciri berbat ederler!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Grupla ilgili umarim boktan bir gelisme yoktur
    yatirim tavsiyesi degildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by candyshop Yazıyı Oku
    ...Ama Tuncay geldi ve dedi ki "ben bu oyunu bozarım"....
    oyunu bozan Tuncay degil Alici vazgecti

"Alıcı taraf , bahsedilen koşulları gözönünde bulundurarak anlaşmadan doğan haklarını kullanarak kapanış işleminin belirli bir süre ertelenmesini istemiş ve gelişmelere göre karar vereceğini tarafımıza bildirmiştir"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385

5.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    oyunu bozan Tuncay degil Alici vazgecti
    açıklamaya göre haklısın, alıcı vazgeçti. ama ben açıklamaların sonucuna inanıyorum lakin içindeki bahanelere inanmıyorum.

ve bana sezilerim bu olayın arkasında yine badem bıyıklıların koparmaya çalıştığı bahşiş olduğunu söylüyor. badem bıyık tayfası salı günü onay alınacağını biliyordu ve çarşamba günü hisseyi tavan yapıp son günlerde topladıkları malı kitleyeceklerdi yatırımcıya. ama (bence) tuncay ya da (sence) alıcı vazgeçerek malı badem bıyıklılara taşıtıyor şu an.

badem bıyık tayfası defolup gidene kadar malesef bahşişlerini baştan vermek piyasayı daha öngörülebilir yapar. lakin çok ortaklı bir şirketin badem bıyık tayfasına açıktan bahşiş vermesi de mümkün değil!

6. badem bıyık tayfası dışında bir meslek erbebı daha vardı bahşişi peşin verilmesi gereken şimdi hatırlayamadım kimlerdi!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=_kJkEnC1yeE

26. sirada istikrar abidesi AGHOL var
    istek uzerine tekrar

https://www.youtube.com/watch?v=_kJkEnC1yeE

8.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    istek uzerine tekrar
    Tuncay iyice köşeye sıkıştı. McD satışı tamamlanamadı ve bence bu yıl sonuna kadar tamamlanamayacak. Bu yıl temettü de dağıtılamadı kısıtlamalardan dolayı. Küçük ortaklar (yönetimde olmayan, şirketlerde çalışmayan aile bireylerinden bahsediyorum, borsa yatırımcısından değil) temettü alamadıkları için küskün.

Ayrıca hem holding zarar ediyor ve solo borcu yükseliyor, hem de %100 iştiraki olan şirketlerin borçlulukları kötü seviyede.

Tek çare gelecek yıl AEFES'ten mümkün olduğunca temettü çekmek. Migros'un zaten şansı yok temettü dağıtmak için.

CCİ mümkün olduğunca temettüyü ödeyecek AEFES'e. Sonra AEFES'te maksimum nakit temettüyü dağıtmaya çalışacak.

Sayfa 27/135 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •