Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
Yeo ve Smartg her iki hisse ihale haberi gönderdi ve tavan.
22 ve 23 yıllarında SMRTG den çok bahsedilecek diye düşünüyorum. Sektör, kojektürel rüzgar ve Kurumsal yönetim şekli olarak SASA gibi trend cizmeye aday gibi bir durum hissediyorum
Cari SPK mevzuatı çerçevesinde, asla yatırım tavsiyesi değildir.
Kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz. LUKIANOS
Geçen bir yerde yazmıştım. Gerçekten hangi hisseyi alacağımızı şaşırdığımız bir döneme girdik. Portföyü küçültmek istedikçe yeni ve almak zorunda kalınacak hisseler ortaya çıkıyor. Hepsi çok güzel . Bu hisselerden biriside smartg. Adeta çaktırmadan arkalardan gelen ve sağ kulvardan fırlayan bir atlet gibi. Sanki hepinizi geçeceğim der gibi bir çıkış içinde. Büyük bir İlgi ile izleyeceğiz. Bakalım hissettiklerimizi yapacak mı.
Smart Güneş Enerji Teknolojileri gerçekten çok farklı bir kulvarda yol almaya başladı. Tabiiki bu son gelen haberlerle ortaya çıktı. Burda tekraren yazmaya gerek yok. Gelen işlere ve yapılacak yatırımlara baktığımızda smart güneşin bizden daha ziyade avrupada çok büyük bir iş potansiyeli olduğu açık şekilde görülmektedir.
Şirket kendine büyümede çok büyük bir alan açmıştır.
Bunu farkedenlerin çoğalması ise şirket hisse hareketlerinde görülmektedir.
sürekli satış sözleşmesi gönderiyor
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri