Sayfa 27/256 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 209 - 216 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. Gırtlak maldayım şükür, bilanço şükela 9 aylık kâr 274 milyon çeyreklik kâr 135 milyon 4. Çeyrek kapasate artışıyla çalışacak. 46 milyon sermaye 9.2milyon fiili dolaşım var. Bedelsiz gelecektir ilerde tahminim 2023Ç1 den sonra 4.4 kapasaite artışıyla devam edecek. uzuncuyum 2022 borsa yılı alfasla alfa olarak bitmiştir benim için herkes için bol kazanç. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir bir delinin hezeyanlarıdır.

2. Ertelenmis vergi geliri 76milyon. Buna ragmen nispeten iyi bir bilanco.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Tüm ortaklara selamlar,
    9 aylık satışlar SMRTG ile hemen hemen aynı.
    Piyasa degeri SMRTG ile aynı olmasını beklesem de ikisi orta yerde kesisi inşallah..

4.  Alıntı Originally Posted by Her dem yatırım Yazıyı Oku
    Tüm ortaklara selamlar,
    9 aylık satışlar SMRTG ile hemen hemen aynı.
    Piyasa degeri SMRTG ile aynı olmasını beklesem de ikisi orta yerde kesisi inşallah..
    Smarttan iyi yere gelmesi lazım kapasite artislariyla ama dediğiniz gibi yarışı olsa 3_4 kat gider

5. Fazla havaya girmeyelim arkadaşlar.
    Önemli olan Esas faaliyet karı.O da 122.632.975 TL.
    Dönem Karı ise 274.019.615 TL.
    Aradaki fark nerden gelmiş? Ertelenmiş Vergi (Gideri) Geliri ve Finansman Gelirlerinden.
    Esas faaliyet geliri, 12 aylıkta kapasite artışından ne kadar artacak, önemli olan o.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

6. Bence de q3 onceki ceyrek ortalamalarında gelmiş. Faaliyet karında kur kaynaklı düsüs var hatta. Ertlenmis vergi geliri dipte yanıltmasın. Bakalım yatırımlar tamamlanınca operasyonlar nasıl genişleyecek, bol kazanc herkese

7. Samrtg fk 267 olmuş. Biz 20 fk dayız smartg yi yakalarsak fk olarak olmamız gereken fiyat 650-700 tl dır. Burda sadece matematik hesabı yaptım. Buna bakarak yatirim kararı vermeyiniz ortaklar.

8.  Alıntı Originally Posted by Temettü Bükücü Yazıyı Oku
    Samrtg fk 267 olmuş. Biz 20 fk dayız smartg yi yakalarsak fk olarak olmamız gereken fiyat 650-700 tl dır. Burda sadece matematik hesabı yaptım. Buna bakarak yatirim kararı vermeyiniz ortaklar.
    Dostum nasıl Smrtg nın fk 267 hadı dıyeyım 267, arada on kattan fazla fark var 10 kat fk olan hıssede , hısse fıyatı nasıl 600/700 TL oluyor ,,

Ayrıca Smrtg nın fk sı 191,28 bence Smrtg ye göre hıc hesaplamayalım ,, o zaman fıyatı 10 la çarpmak gerek ,,

Alfasın en büyük avantajı sermaye ve lot sayısıdır buda onu farklı yapacak en önemlı faktördür ,,

Şirket ucundan bir hıkaye oluşturabılırse o zaman işler çok farklı olur !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 27/256 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •