Sayfa 27/1011 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Deniz Ali kardeş yazdığın şeylerden CHP ye giydiriyorsunuz anladım. Sizi eleştiren arkadaşta sizin akp trolu düşündü sanırım. İfadelerde yanlışlık var yanlış anlaşılma var sanırım.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bu arada Şanlıurfaspor 'un efsane futbolcusu için dualarınızı eksik etmeyin. durumu çok ciddi.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Benim çevrem,akrabalarım 20 yıl akpye oy verdi.

Menfaat değil ilkeler bazında.Dindar kesim olarak, 28 şubat travması ve katsayı tesettür gibi kazanımlara binaen...Etrafımda kürt arkadaş larda var.Bunlarin özellikle dindarı akpye oy verirdi.Muhafazakarlik ayrı şey.. Ama bu 2 gurupta çok büyük kopma var.

Akp,cami cemaati ve dindar kürtleri kaybetti.bu çok net...zaten %52 ile kazanıldı.uani 2 puan yer değiştirse iş biter...Ben kesinlikle akp gidere oynarım

4. Ben chp li değilim ama bilimsel üstün akla inanırım.. demokratik komunistim .akp ile aram yok ...o eleştiri değildir ..chp mi akp tercihini demoktratik solcuya sor...ya chp der ya hiçbiri der...kerhen vercez oy işte kardeş...

Umarım sosyal adaletçi uygulamalar olur. Ekonomide sosyal adalet verimlilik eşitlik akademik .. çalışmaları yapan daren acemoğlu keynesçi veya sosyalist değil ama çözüm için , gayret eden sosyal demokrasiye de karşıt olmam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu iki gurup asla KK ya oy vermez.Kendini inkardır.KK iyi insan olabilir.Ama toplumun hafızası,tarihi süreç CHP ye oy verdirmez. GÜVEN PROBLEMI VAR.bunu aşmak zor.

Güç ellerine geçince ne olacağı konusunda endişe var.AKP den nefret etseler bile.

Meral olursa bence kazanma şansı çok yüksek.
    Hdpli kürtler dışında sıkıntı yok

6. Haklısınınız hocam , imzamı atarım yazdıklarınıza..benim de sosyal çevrem hep imam vr imam hatiplidir. Çok kaygılat ve endişe hep oldu. Ben de o dünyada büyüyüp sola 20 li yaşlarda çok da geç dönüş yaptığımdan ...çok çeşitli sağ anlayışın ve kesimin duygularını anlayabiliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Esasında E.imamoglu olabilirdi.Ama kendi imajını kendi yıktı.Daha sorumluluk sahibi gibi davransaydı ...Balık,tatil kayak vs.bunlar toplanınca ,devlet yönetmeye aday gerektiğinde bu sorumluluğu herşeyin önüne alacak birisi olduğuna herkesi inandiramazsiniz ...

Mansur iyidir..Ama suskunlukla bu popülariteyi elde etti.Aday olursa konuşmak zorunda.Hitabet konusunda sıkıntısı var gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    IYI pari kanımca nabız yokluyor.Yavuz beyin demeci bence hazırlık.

Sayfa 27/1011 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •