Yarın BİST açılıyor... Alınan önlemler ve şirketlerin açıkladığı hisse geri alımları ve bedelsiz sermaye artırımları ile haftanın geri kalanı iyi olacak gibi görünüyor borsa açısından...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın BİST açılıyor... Alınan önlemler ve şirketlerin açıkladığı hisse geri alımları ve bedelsiz sermaye artırımları ile haftanın geri kalanı iyi olacak gibi görünüyor borsa açısından...
Uzun vadeci oldum burada.
Burada yazdıklarıma uyamadım.
85,65 ort yaptım. Neyse biraz beklemek gerekecek.
Bazıları çemkirdi bana.
Sonuçta yazdığım fiyatın çok altına geldi.
Bedelsiz ve sermaye artırımını bekleyip sonuçlarını görmekte yarar var diye düşünüyorum.
O zamana kadar sırtlanacağız bu yükü.
İnşallah bilanço iyi gelir....
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Hayret taban yapmadı.
Kapanışta belki 87,50 yi görür.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Ahlatcı Doğal Gaz, sermaye artırım başvurusunun SPK tarafından karara bağlanmasını müteakip pay geri alımına ilişkin sürecin ivedilikle değerlendirilerek kamuoyu ile paylaşılmasına karar verdi
Şirket bazında güzel beklentiler oluştu aslında bedelsiz, onaylanır onaylanmaz arkasından hisse geri alım planı açıklaması, bilanço ve Enerya Energaz halka arzı...
Tekkeyi bekleyen çorbayı içecek uzun vadede...
Var birşeyler...
Ahlatci cok sayidi lotu virman ile devretti baska kisilere halka arzdan sonra. Acaba o kisiler kim ve kac tl den verildi lotlar onlara?
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimiz Yönetim Kurulu Toplantısında, Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen ve on şehrimizi doğrudan etkileyen depremler sonrasında arama-kurtarma çalışmalarında kullanılması ve ihtiyaçların karşılanması amaçlarıyla, T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından başlatılan ve Ahlatcı Holding A.Ş./Ahlatcı Grubu tarafından toplamda 100.000.000 TL tutarında bağış ve yardım ile iştirak edilen yardım kampanyasında, Ahlatcı Holding iştiraki olan Ahlatcı Doğalgaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş olarak 50.000.000 TL tutarında nakdi bağış yapılmasına; 2022 yılı hesap döneminin görüşüleceği Olağan Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerine söz konusu bağış hakkında bilgi verilmesine ve 2023 yılı bağış sınırının yapılmakta olan bağış ve yardımları kapsayacak şekilde belirlenerek pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verilmiştir.
Ülkemize geçmiş olsun dileklerimizle kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
Yer İmleri