-
Dün ve bugün ciddi savaş vardı şuan için boğalar galip geldi zorda olsa diyelim o yüzden pazartesi seans kapanışını tahmin etmek imkansız her şey olabilir kırmızı yada yeşil karar aşaması diyelim ytd..
-
Cvk maden 2025 1,çeyrek bilançosu enflasyonist ortamda kötü bilanço değil.
Net karı güçlü durumda Esas faaliyet karında düşüş var Favök de düşüş var.
Öyle iyi çeyrek karı denmez piyasa genelde net kar yerine Esas faaliyet karına bakıyor ytd...
Gene de vahlar çekilecek bilanço değil ytd...
-
Cvk maden 2 yıl civarı önce halka arz olmuş şirket lakin ciddi düşüş yaşamış hisse 3 ay önceki zaman yakın geçmiş para kazandırmış olabilir gerçek olan hissede bekleyenlere para kazandırmayı geçtim enflasyonist ortamda para pul olmuş durumda hissede bekleyen yada al sat yapan balinalarda zararda temel zayıf lakin bu açıkladığı 1,çeyrek zayıf denmez net karı çok kuvvetli şirket iyi kullanıyor parayı paradan para kazanması başarıdır endeks 30 hisselerine bakıyorum temelleri rezalet durumda o yüzden cvk maden bu dönemde başarılı esas faaliyet karı yetersiz olsa da diyelim ytd...Bence asıl büyük hareket esas faaliyet karı diğer çeyreklerde düzelirse işte o zaman rallinin kralını yaşar cvk maden de hikayenin beklentinin adını koyalım esas faaliyet karı yani yaptığı işten kar etmesi diyelim ytd...
-
Bugünde cvk madende savaş devam etti boğalar az da olsa üstünlüğünü korumaya devam ediyor o yüzden umutluyum ytd.
Yabancı oranı sadece %0,35 Cvk madende son derece olumlu ateşi olsa cürümü kadar yer yakamaz anca donuyla oynar durur ytd..
Maliyetim 13 TL bakalım neler olacak beklemeye devam ytd..
Son düzenleme : anadolulu alp; 13-05-2025 saat: 00:18.
-
Teknik olarak 18 den şelale düşüşü ile 7 ye kadar gelmiş şimdi o düşüşün boşluklarını doldura doldura toparlıyor. Ciddi haberler olmasa normalde buralarda tepetaklak olurdu ama beklentiler yüksek. Patrona büyük iş düşüyor.
Bakalım el mi yaman bey mi?
-
Tekrar geri aldım 11 civarlarından beri izliyorum cvk madeni altın madeni sahaları çok dikkat çekici durumda daha önemlisi şirket yüksek kar açıkladı esas faaliyet karının düşüş yaşamasına rağmen o yüzden net karın yüksek olması başarıdır..
-
XU100 ortalama 2 sene kendine gelemez yukarıda 10 bin civarları aşağıya da 9 bin civarları doldur boşalt yaparlar dururlar endeks 30 hisselerinde karlılık rezalet durumda gözüken ortalama 2 yıl yan hisselerin dönemi olacaktır..Xu100 de hikaye yok ancak erken seçim kararı alınırsa yada Ekrem İmamoğlu hapisten çıkarsa o zaman endeks 30 hisseleri olumlu etkilenir aksi takdirde 2 sene doldurt boşalt yapmaya devam ederler ytd...
-
Kozaa madencilik var mesela baktım Cvk maden daha iyi gözüküyor ytd..
Cvk maden altın arama ve çıkarmada başarı sağlarsa koza altın dan daha iyi olabilir niye olmasın ytd...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri