Sayfa 27/445 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

Alıntı Originally Posted by kenan01 Yazıyı Oku
    İyi geceler arkadaşlar yapı kredi ile ilgili bir sıkıntımı var.hulk kadar ucuz kalmış neredeyse.
    bildiğim kadarıyla ortağı italyan ve italya banka sisteminde sıkıntı var ama unıcreditin son bilançosu iyi çıkmıştı

Alıntı Originally Posted by miro Yazıyı Oku
    hayırlı olsun .. süper olmuş
    hoş geldin kardeşim

3.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    bildiğim kadarıyla ortağı italyan ve italya banka sisteminde sıkıntı var ama unıcreditin son bilançosu iyi çıkmıştı
    Kardeşim banka grafiklerini yan yana koyduğunda ykbnk nın da hulkdan sonra sondan ikinci durumda olduğunu görüyorsun, ben özellikle hulk dan nefret ötesi bir şekilde tiksindim, hisse adeta; telefondan arayıp da ben savcıyım polisim diyen dolandırıcılar gibi geliyor bana, nefret derecem o kadar yani.
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Kardeşim banka grafiklerini yan yana koyduğunda ykbnk nın da hulkdan sonra sondan ikinci durumda olduğunu görüyorsun, ben özellikle hulk dan nefret ötesi bir şekilde tiksindim, hisse adeta; telefondan arayıp da ben savcıyım polisim diyen dolandırıcılar gibi geliyor bana, nefret derecem o kadar yani.
    haklısın bende bankalara bulaşmam hulkla oldu.ve açıkçı a1 beni çarptı.ve ondan sonra toparlıyayım derken daha çok gömüldüm.işin kötüsü bir devlet bankasına yapılmaması gereken bütün manüplasyonlar yapıldı. en son cuma günü at 10.30 da creditin satışları ve stopları patlatmaları. normal bir ülkede olsa bir çok aracı kurumun kapılarına kilit vurulurdu

GSDHO....?
    TURGUT YILMAZ...?

ne iş yapıyor da para kazanıyor bu GSDHO?
    ....bea...!

6. Başlığı Garan topiğindeki ling sayesinde gördüm
    İnşaallah Hayırlı uğurlu bereketli olur ....

7. Cuma aldığım Ttkomdan sabah güzel karla çıktım. Afyon 4.95te bekliyorum.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 27/445 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •