Sayfa 27/343 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 209 - 216 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Bu şirket bu zamana kadar hep birtakım bahanelerin arkasına sığındı. Borsada kendi üretim gamında olan başka şirket olmaması nedeni ile kıyaslama yapılamadı. Ancak son gelişmeler herşeyi apaçık ortaya koymaya başladı. Pilenpak ve Propak, Bak Ambalaj ile tamamen aynı üretimi yapan şirketler. İhracat oranları bile birbirine yakın. Bir tanesi ( Pilenpak) Bak Ambalaj'ın 2/3 ü kadar ciro ile 30-35 milyon kar ediyor. Probak'ın ise 1/3 ciro ü kadar ciro ile kaça satılacağını hep beraber göreceğiz.

Şirket için artık deniz bitti.

2.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bu şirket bu zamana kadar hep birtakım bahanelerin arkasına sığındı. Borsada kendi üretim gamında olan başka şirket olmaması nedeni ile kıyaslama yapılamadı. Ancak son gelişmeler herşeyi apaçık ortaya koymaya başladı. Pilenpak ve Propak, Bak Ambalaj ile tamamen aynı üretimi yapan şirketler. İhracat oranları bile birbirine yakın. Bir tanesi ( Pilenpak) Bak Ambalaj'ın 2/3 ü kadar ciro ile 30-35 milyon kar ediyor. Probak'ın ise 1/3 ciro ü kadar ciro ile kaça satılacağını hep beraber göreceğiz.

Şirket için artık deniz bitti.
    şirketin tepesindekiler yine bi yöntem bulurlar. 3 aylık önemli..

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. kaplamin uçtu azcık ayak uydursa 5 lira

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Uçurtmayın ya... Olan var olmayan var...çok olan az olan bar bekleyın biraz daha bizde binelim trene...haftaya düşünce alırız ytd

5. korkutma yıldırma hareketi

Kım korkar hain kurttan....yazsın asagıya bakalım kaptırıyor mu kaptırmıyor mu....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by iiiskender Yazıyı Oku

korkutma yıldırma hareketi
    Ya güccük yatırımcı'da çok korktu bacakları titriyor. 200 bin lotla bebe'mi korkutuyorlar.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

8. ne korkutması ne yıldırması ya ... o üç yüksek lottan birini ben yazdım....Gelsin alsın diye......

Sayfa 27/343 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •