Originally Posted by
temelreisim
Neyse güzel kardeşlerim.
Asuzu da böyle olmuştu. Geçen hafta kademelere biraz mal koyunca, kaptım. Çok değil portfoyume göre çıtır lakin spekülatörü çok sırtlan. Alış giriyorum yukarı çekiyor, mala yazıyorum alışı boşaltıyor. Ne para kazandırmak istiyor ne de lot kaptırmak. Tahta sığ. Yukarı malı kafama yerim. Tahta hacim artana kadar mecbur çıtır lotla bekliycem.
Burda bir haber görmüştüm. İhracat kütahyada şu kadar artmış vs diye.
İhracat artmış, baktım çoğu da bulgara yazıyor yani avro ile. Avro uçtu. Yurt içi satışta artmışsa, tüm bunlara rağmen bilanço düşük gelirse art niyet ararım, ali cengiz düşünürüm.
Geçen sene yok matrah yok ceo istifa derken son çeyreği ketempereye getirmişlerdi. Bu sefer Rahmani gelirse hedefi aşar geçer, yine ketempereye gelirsek, bu hisseye töbe edicem)))
Neyse, selametle, bilanço da görüşürüz.
şekilsiniz ya
Matrah arttırımı bu sene yok. Dolasıyla böyle bir risk görmüyorum. İncelediğim kadarıyla 40 dan aşağı kar mümkün değil. Üstü çok mümkün.40 dahi gelse FK seviyesi 6,80 e düşer şimdiki fiyata göre pddd 0,75 civarına iner. Bakalım 3. havalimanı ihracattaki artış satışlardaki artış ne kadar tutarlar buralarda bilmiyorum. Ben çok çok yakın fiyatlanması.Sevgiler..
Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"
Yer İmleri