Sayfa 270/505 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. Yavru bùyùyùp ana sını geçecek demedi demeyin[emoji4][emoji4]

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Ne bileyim,,sağır sultan bile duymuştur dedim,,yazılım geleceğin söktürüdür diye
    Lanet olası işbir de kastı yönetim bizde telef olduk hissenin hakkını verselerdi smart ve kafeine geçecektim ((((

3.  Alıntı Originally Posted by Besnili ibrahim Yazıyı Oku
    Yavru bùyùyùp ana sını geçecek demedi demeyin[emoji4][emoji4]

anada bizim , danada sıkıntı yok........

4. ne guzel her gun gıdıyoduk yavruna takılmak nedır yaw o sana takılsın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    İzci hocam marsall da kaldık buralara gelemedik lanet olsun, bu marsall kottan çıkmasına yorumun ne olurdu?
    Sevgili Çok, Öncelikle hakkınızda hayırlı olmasını dilerim. Gelelim konumuza; Daha evvel süründürmüş olsa da, Yakın zamanda bir benzer coşku da, Marshall da yaşandı. Ezikliğinin kalmadığını düşünüyorum. Bu coşku kottan ayrılma için yaşanmış olabilir. Çünkü son dönem bilançosunu beğenmemiştim. 22.11.2019 tarihli yönetim kurulunda, ayrılma hakkına karşılık olarak pay başına 40 TL hisse alım teklifi sunulmuş. Şirketin ederine bakıyoruz; Şu an piyasa değeri 415 Milyon TL ye karşılık geliyor. Defter değeri ise 72 Milyon TL. Yani bir başka deyişle PD/DD= 5.77 gibi bir orana tekabül ediyor. Kaba hesapla, sanki piyasa bunu fiyatlamış gibi geldi, naçizane görüşüm bu yönde, yanılabilirim de. Spekülatif şeyler de olabilir muhakkak, terse de yatırabilirler. Ama gördüğüm kadarıyla bu alım teklifi iyi bir fiyat gibi geldi. Yine de gerçek değerini araştırmak lazım, son sözü piyasa yani yatırımcı verecektir.

6. Okey[emoji5]

7. Ve smart en çok işkem görenlerde ilk 5 e girdi

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Lanet olası işbir de kastı yönetim bizde telef olduk hissenin hakkını verselerdi smart ve kafeine geçecektim ((((
    Sn Çok,,,,işbir de iştirakine 1 yazılım şirketi alması lazım,iş yapmasın ama adı olsun,,şimdi moda yazılım
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 270/505 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •