Kafein geri alım açıkladı bu sssss....yoksunu düştükçe düşüyor aşagıda 6 7 hatta 5 ee kadar yolu var böyle giderse
Kafein geri alım açıkladı bu sssss....yoksunu düştükçe düşüyor aşagıda 6 7 hatta 5 ee kadar yolu var böyle giderse
Ben girdim saçma sapan düştü baktım saçmalıyor yarısını sattım. Durdu mu hayır daha da düştü! Düştükçe maliyet düşürmek için aldım ama aldıkça düştü [emoji23]
12 altı çok uygun toplarım yada uçacak kaçacak diyenlerin alım yaptığını düşünmüyorum... 5-6 ya giderse gider ben kademe kademe al sat yaparak maliyet düşürürüm. Bedelli açıklarsa da zarar ne olursa olsun umrumda olmayacak satarım o anda. Ama bedelli olursa şikayetçi olacağım. Bedelli konuşmaları ne zaman başladı, patron ne zaman sattı ortaya çıkacaktır iç yazışmalarda. İnsider trader işini patron yapmış mi göreceğiz[emoji6]
Yatırım için tavsiye değildir aklınızı kullanın...
Son 1 yılın en dusugunde ama yüzüne bakan yok
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Bu hissede ( Hemen hemen her hissede) hemen kazanmak olmamış hiç.
İyice dövmeden yukarı yapmıyorlar.
Umutlar bitecek az kişi kalacak ancak o zaman.
2 kez iyice dövmüşler. Grafikte görünüyor. 2nciden sonra yı biliyoruz ne olduğunu.
Hele şu an savaş var. (Şahsen ben savaşı beklemiyordum.) Hemen Gitmesini beklemek ne kadar mantıklı. Bir belirsizlik var
Savaş kızısırsa ne olur bilemeyiz.
Ama sonu iyi olacak inşallah bana göre.
Buralara düşeceğini bilsem bekler buradan alırdım.
Vardır bunda da bir hayır
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
MSCI, Rusya'yı gelişen piyasalar endeksinden çıkarıyor
Türkiye'ye pozitif yansıyacaktır ama fonet'i bilmem. Maliyeti düşürmeye devam...
sn: thunder bntas ve fonet ikiside var bende şans denk gelmişiz. ama fonet 10,76 maliyetli hisselerimi bugun 9,96 dan kol kestim bntas beklemeye devam
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Yer İmleri