resim yükleyemedim![]()
resim yükleyemedim![]()
Ne kadar doğru hiç bilmiyorum, twiter de şöyle bir paylaşım var;
https://twitter.com/hissedensenet/st...16703977742337
Yazdıklarım SPK Mevzuatı ve diğer yasal mevzuat gereği hiçbir şekilde Yatırım Tavsiyesi Değildir.
ykb dün tüm gün boyu bugünde ilk seans tahtayı baya baskılıyordu, ama ikinci seansla beraber savulun battal gazi geldi moduna girdi, tahtayı resmen kazımaya başladı, hayırdır inşallah...
Yazdıklarım SPK Mevzuatı ve diğer yasal mevzuat gereği hiçbir şekilde Yatırım Tavsiyesi Değildir.
yarına kaldı kırılım 350-335
Yine bu cuma son dakikalrda haber gelirmi acep.Hafta sonu geçmek bilmez o zaman.
Başlıyor mu ne 40 GEÇERSEK HIZLANIR
Geçen cuma seans bitimine doğru gelen haber: Şirketimizin Almanya Frankfurt'ta bulunan dolaylı iştiraki konumundaki Oswe Real Estate GmbH hisselerinin satışına ilişkin olarak 03.10.2018 tarihinde bu platformda yapmış olduğumuz açıklamada bahsi geçen görüşmelere taraf olan gruplardan birinin teklifi kabul edilmiştir. Ancak halen kesinleşmiş ve karşılıklı mutabakata bağlanmış akdi bir ilişkimiz yoktur.
Adamlar zaten kendilerine gelen teklifi kabul etmişler. 70 milyon euronun altında olacağını sanmıyorum. Bakalım bu akşam inşallah yüksek rakamlı satış üzerinden bir haber gelir.
Avoddan neyi eksik? fazlası var
Yer İmleri