Dogrusun baykartal bizden yatırımcı olmaz realiter gibi tutarsız yazan birini ciddiye alıp 2.89 dan satıyorsam suç bende.
Dogrusun baykartal bizden yatırımcı olmaz realiter gibi tutarsız yazan birini ciddiye alıp 2.89 dan satıyorsam suç bende.
Yatırımcı olamadigın anlamina geliyo bu yatirimci baskasinin söyledikleriyle hareket etmez 1.28 artı bir gunde hisse eksi 1 yaziyosa senelik baktiginda hala %30 eksi olan bir hissede sıkınti oldugunu tahmin etmek güç sayılmaz bu hisse tamamen maniplasyon hissesi asla yatirim .temettü .getiri hissesi olmadiğıni herkesin bilmesi lazım şanşa yakalamak isteyenler beklentiyle burda çakıldi kaldı durum bundan ibaret.
Peki dün bunun tersiydi o zaman ne yazardın bay kartal![]()
Yani çıktığı günde bahanem var düştüğü gündeçünkü 3 te 1 hissem var gönül böyle istiyor diyorsun
haklısın bay kartal
hani 3 üstüne gelirim diyordun 2.80 lerde çaktırmadan gelmiş geçmiş
![]()
3.11 benim dönüşüm olur bunuda yazdim burayi geçmesi lazım elimde yok degil var bu hisseye beklenti var diye saplandık zamaninda kazigınida yedik. toparladim sonradan çok şükür diger hisselerden tek bir hissede duramıyorum benim yatırım anlayışım böyle polde artık kazandırsın yatirimcisina ne diyelim hep böyle gidecek değil bir gün fırtına kopar elbet buralarda herseyin hayırlısı diyelim.
Düşecek kağıdı neden satmaz ki insanlar daha aşağıdan almak için. Benim burayı okuyup yazmayan herkese tavsiyem sağır kaplumbağa hikayesini okusun.
Yer İmleri