Sayfa 270/1002 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Kılıçdaroğlu: (Kavcıoğlu ile görüşme)
    - Fiyat istikrarı konusundaki hassasiyetimizi büyük ölçüde ifade ettik
    - TL'nin değer kaybetmesi konusunda endişeleri dile getirdik
    - Kara Kış Fonu adına benzer bir fon oluşturulmasını önerdim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Kılıçdaroğlu diyor ki, “ İktidar milletin evdeki tenceresine göz dikti “ . Az bile söylemiş

3. Kavcıoğlu açıklama yapıyor…

Kılıçdaroğlu: TCMB'ye siyasi müdahalenin doğru olmadığını ilettik

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

5. Yalan söyleme kavcıoğlu … Yalan söyleme… Dolar dünyada yükseliyormuş…. Yazıklar olsun sana…

6. Abi bluetooth lu mikrofonumdan naçizane açıklama
    Bu enerji fiyatlarıylan
    Anca tarağımlan ipimle kuşağum vs vs falan filan inter milan Paris sen jermen yersen afiyet olsun
    Yimesen paked yap

TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk

TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Merkez Bankası'nı yıpratan açıklamaların bizi üzdüğünü buradan herkese ifade edeyim

TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Eleştirilerine yönelik açıklamalar yaptık, Merkez Bankası bu ülkenin en gözde kurumlarından biridir, herkesin sahiplenmesi gereken bir kurumdur

TCMB/Kavcıoğlu: Merkez Bankası güçlüdür, rezervlerimiz 125 milyar dolara yaklaşmıştır, herkesin bu rakamları açıklaması ve gündeme getirmesi Merkez Bankası'nı güçlü kılacaktır

TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Rakamlarımız çok güzel bir şekilde gelişmektedir, bunları anlattık

8. Ruble doları bi hafta da yüzde beş dövdü be

Sayfa 270/1002 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •