-
Kılıçdaroğlu: (Kavcıoğlu ile görüşme)
- Fiyat istikrarı konusundaki hassasiyetimizi büyük ölçüde ifade ettik
- TL'nin değer kaybetmesi konusunda endişeleri dile getirdik
- Kara Kış Fonu adına benzer bir fon oluşturulmasını önerdim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Kılıçdaroğlu diyor ki, “ İktidar milletin evdeki tenceresine göz dikti “ . Az bile söylemiş
-
Kavcıoğlu açıklama yapıyor…
-
Kılıçdaroğlu: TCMB'ye siyasi müdahalenin doğru olmadığını ilettik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Yalan söyleme kavcıoğlu … Yalan söyleme… Dolar dünyada yükseliyormuş…. Yazıklar olsun sana…
-
Abi bluetooth lu mikrofonumdan naçizane açıklama
Bu enerji fiyatlarıylan
Anca tarağımlan ipimle kuşağum vs vs falan filan inter milan Paris sen jermen yersen afiyet olsun
Yimesen paked yap
-
TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk
TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Merkez Bankası'nı yıpratan açıklamaların bizi üzdüğünü buradan herkese ifade edeyim
TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Eleştirilerine yönelik açıklamalar yaptık, Merkez Bankası bu ülkenin en gözde kurumlarından biridir, herkesin sahiplenmesi gereken bir kurumdur
TCMB/Kavcıoğlu: Merkez Bankası güçlüdür, rezervlerimiz 125 milyar dolara yaklaşmıştır, herkesin bu rakamları açıklaması ve gündeme getirmesi Merkez Bankası'nı güçlü kılacaktır
TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Rakamlarımız çok güzel bir şekilde gelişmektedir, bunları anlattık
-
Ruble doları bi hafta da yüzde beş dövdü be
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri