Sayfa 270/398 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Vay yeni farkettim nakit akışı pozitife dönmüş neden acaba? dip notlara ayrıntılı bakayım
    Özkaynaklarda durum nedir hocam, herhangi bir ilave artış var mı, son verilerle defter değeri kaç oldu, kap sayfasını bir türlü açamadım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Özkaynaklarda durum nedir hocam, herhangi bir ilave artış var mı, son verilerle defter değeri kaç oldu, kap sayfasını bir türlü açamadım.
    Özkaynaklarda artış var ama özkaynak karlılığı stabil...Aslında bir çok veride kendisini korumuş gibi... Kar marjlarının düşük olduğu bu dönemde bence bilanço iyi.. Ama yarın ne olur bilemem...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

EM denmidir bilemem son çeyrek 10 milyar küsür artmış.Yatırımdan da kaynaklı olabilir.
    Son düzenleme : kubilayhan23; 22-10-2024 saat: 20:23. Sebep: isdemirle bunu karıştırmışım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
    Ayrica FD/FAVÖK 10-11 lerde geziyor... Bilanço verilerinde olumsuz bir gelişme görmüyorum... Sıkıntı yapacak bir durum yok.. Ama yarın nolur bilmiyorum.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Özkaynaklarda artış var ama özkaynak karlılığı stabil...Aslında bir çok veride kendisini korumuş gibi... Kar marjlarının düşük olduğu bu dönemde bence bilanço iyi.. Ama yarın ne olur bilemem...
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    EM denmidir bilemem son çeyrek 10 milyar küsür artmış.Yatırımdan da kaynaklı olabilir.
    Çok teşekkürler, bu çeyrek konjonktürel sebeplerden net karda çok fazla bir beklenti yoktu zaten.
    Net kar kadar Hasılat, Favök, Brüt kar, Esas Faaliyet Kar ve Özkaynak, ve kapasite kalemleri de önem arz eder.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Trenin subliminal mesajları (satsanız iyi olur bence) satış iştahını, Mataryusun her daim aşırı iticiliği ise inadına alış iştahını artırıyor insanın, Lakin biz Fedor ekolünden geldiğimiz için her ikisinin düşüncesini de iplemiyoruz

8.  Alıntı Originally Posted by Otuzikibin-Ellibin Yazıyı Oku
    Trenin subliminal mesajları (satsanız iyi olur bence) satış iştahını, Mataryusun her daim aşırı iticiliği ise inadına alış iştahını artırıyor insanın, Lakin biz Fedor ekolünden geldiğimiz için her ikisinin düşüncesini de iplemiyoruz

Fedor ekolü Sende ödersin bedelini. Ödertttittitrirler. Merak etme. Ama yarın ama 2 sene sonra ama 10 sene sonra.

Sayfa 270/398 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •