niyetim son güne kadar taşıyıp 10. ay ile uzlaşmaya gidip . gece seansında 12. ayları kapamaktı ama her zamanki gibi kâr görünce dayanamadım kapattım
adil değeri % 50 faizle hesaplasak
x30 * 0,5 / 365 * 60 = ???
9877 * 0,5 / 365 * 60 = 810
edit:
gece seansı son dk.larda 11 kontrat 474 ten manuel alış yaptım.
pazartesiye m2-m1 siz kalmıyayım![]()
Son düzenleme : Bear_Bull; 25-10-2024 saat: 23:31.
Bear_Bull
@BearBull26
İsrail misillemesini, pzrtsi pala fiyatlar.
Düşmek için sebep olsun ama ne olursa olsun.. Derdi bu..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar İstanbul'da ziynet bozmak için neresi uygundur, kuyumcukent veya Kapalıçarşıdaki hangi alıcı daha uygun olur? Bi de 500 gram bile bozsak 1,5 milyon yapıyor. Tam 8 kiloymuş. Bu parayı bankaya nasıl güvenle götürebiliriz? Bi zahmet tecrübesi olanlar deneyimlerini yazar mı?
Herhangi ekstra bir gelişme olmazsa ptesi ya da carsamba +3 beklerim ama normal bir borsa değiliz
Normali +3 olur
Sadece 2 kurumun shortlari problem
yav adamlar nereleri vuracağını ABD söylüyor aracı İrana söylüyor operasyon bitiyor ölen kalan yok.Bu film kendi kamu oyu destekleri için yapılıyor 1 ekim İran saldırısından sonra Netanyahu karşıtları protestoları durdurdu o götoş desteklenemeye başlandı.Şimdi İranda kamuoyu vatan millet deyip orta oyunu ile hükümeti destekleyecek yani bu film daha orta doğu dizayn edilene kadar çok çekilir.Senin spotunu alan fon spor bademle vıop tarafını şekillendiren aynı takım oyuncuları hazırlıklılar .Sene sonuna kadar testere
Önce tam gramajı öğrenmek için bir hassas terazi edinin. Sonra teklif alın.
Deneyimli ve dürüst bir esnafla alışverişin yapın.. Onlar her gün taşıyor bu kadar altın/parayı yardımcı olacaklardır.
Çözemezseniz, Kuyumcukent'te tanıdık esnaf var. Dilerseniz özelden yazayım numarasını.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri