Ben geldim arkadaşlar moraliniz bozuktur biliyorum sonu iyi olacak inşallah
Ben geldim arkadaşlar moraliniz bozuktur biliyorum sonu iyi olacak inşallah
bilançoyla bir dmsaş hareketi bekliyorum , inşallah gerçekleşir.... ytd
Bugün tahtayı tutan benim desem abartmış olmam ....
Keşke bilançoyu bekleseydin sn.kitapçı.
Bist öksürse bizimkiler zatürre oluyor şu sıralar.
Bu blcyt'ı bir alan, bir de almayan pişman.
Aşağılık kağıt son düzeltmede sanki batık şirket gibi hareket etti. Düşüşlerde başa güreşti.
3 kuruş karımız vardı, hepsini sildiği gibi bir de üzerine zarar yazmaya başladık.
Bu karlar, bu bilanço ile yatırımcısına azap çektiriyorsa, bilanço beklenti altı gelirse neler yapmaz?
Soluğu herhalde yine 1,30'larda alırız gibi geliyor.
"Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"
eğer öyleyse bize 1.65 göründü demektir
İyi mal artısıyla döndüm dostum bir önceki zirveye gelmesi bana iyi para kazandırır , bilançonun iyi geleceğini düşünüyorum , dmsaşı almadığımın pişmanlığını yaşamak istemedim , aslında sağlam hissedeydim ama olsun , daha hızlı hareket eder diyorum bilanço için iyimserim...
Hisseye küslük var galiba bir takas paylaşanımız bile yok, kimde ne var ne yok üç aylık VE AYLIK takas değişimi görsek güzel olur
yükselen döviz hala blcyt ın bilançosunda teredüt oluşturuyor....bu çeyreklerde de kendini kurtarır diye düşünüyorum ama artık dövizin inmesi gerekiyor...sürekli döviz yükselişi bir çok şirket için çok kötü sonuçlar doğurabilir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri