Sayfa 271/928 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Takla işleri ile meşgul kendileri

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    taklacı yani...bizede ya taklacı ya twitçi gelir zaten...bir iş yapacak adam gelmedi...benim bildiğim cb çalışmayanı kovar ne taklacı ne twitçi dinler ama durumdan pek haberi yok sanırım cb nının....

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    taklacı yani...bizede ya taklacı ya twitçi gelir zaten...bir iş yapacak adam gelmedi...
    Ortak öyle adamlar olmasa bu yerlere gelemezler bu kadar yönetim gideri yazamazlar sadece 20bin ₺ ödüllü yarışmaya harcadıkları reklsm parası bile neler dndüğünü açıklar

3. Gübre yolsuzluğu çıktı mahkemeden yayın yasağı getirdiler negmar olayı ayrı bir facia darbe gecesi giden milyonlarca eurodan bahsetmedim bile daha neler neler say say bitmiyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak öyle adamlar olmasa bu yerlere gelemezler bu kadar yönetim gideri yazamazlar sadece 20bin ₺ ödüllü yarışmaya harcadıkları reklsm parası bile neler dndüğünü açıklar

bu mübarek günde allaha havale ediyorum zehir zıkkım olsun yatırımcı hakkı vatandaş hakkını yiyenleri...

5.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku

Karayama giderken tazminat artı dört maaş avanta
    Vermiş yeni müdür ödül olarak bakanlığa atadılar

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bu mübarek günde allaha havale ediyorum zehir zıkkım olsun yatırımcı hakkı vatandaş hakkını yiyenleri...
    Aminnnnnnnnnnn bu adamlarda yüz yok ortak gece gündüz yazıyorum tınlamıyolar haram zıkkım olsun nediyim

7.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Karayama giderken tazminat artı dört maaş avanta
    Vermiş yeni müdür ödül olarak bakanlığa atadılar
    Helal ortak bak onu unutmuşum aynen bu ne menem iştir çıldırıcam allah aklımıza mukayyet olsun

8. şu razide işler düzelse diyeceğim ama raziden gelen 345 milyon temettünün adını duyduk onun haricinde hiçbir yerde göremedik ben ona yanarım....345 milyonu nasıl buharlaştırdılar şaşırdım güzel kalem oynatıyorlar...

Sayfa 271/928 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •