Sayfa 271/630 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Gemideyiz sorun yok ama umarım sabah aldıklarını akşam vermez böyle kötü bir huy kaptı..günlükçülere kar yaptırmaz umarım 🤞🏿

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Dünden öğrenin, bugün için yaşayın, yarın için ümit edin'' A.E.

2. MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Keyifler iyi mi beyler?Ses yok kimsede

4.  Alıntı Originally Posted by Serhatediz Yazıyı Oku
    kepez senin kadar bu kagitta bende eskiyi.6 kusur sene gecti.0,40. lı rakamlardayken islem hacmini 20-30 bin olduğunu hatırlıyorum.E bu kadar zaman gecti.Yükselecekte.Zira 7 senedir yatıyor.Şirket toparlandı.Adam elindeki bu kadar kagıdı kendi .ötune sokacak da değil .Simdi cok biliyor havasına girmesen.Sen 7 sene öncede şirket zordayken pembe tablolar çiziyordun.
    Ben kağıdı aldığımda düzelmeye başlamıştı. Tam o sırada aldım. Özvarlıklar -22 milyondu ben kağıda girmeden önce bir ara zararı kapatıp +12 milyon özvarlığa geçti tam o sıra girdim sonra sürekli arttı pd/dd oranı 0.33 lere kadar geri geldi. Özvarlık şu anda 60 milyona yaslandı , kar etti 3 yıldır temettü veriyor. Fiyata yansıyan bir şey olmadı. Hiç br zaman belirsizlik ve negatif bir ortamda pembe tablo çizmedim. Çok geciken hareketler bunlar..5 yıldır yapmadığını yapmaya başlayacak belkide . Bunlar prim sayılmaz. Orta ve uzun da dahada güçlenecek. O yüzden arkadaşa 1-2 kademe aşağı yukarı takip etmesinin ilerki gelecekde olabileceği fiyatlara gör çokda önemsiz olduğunu belirttim

5. MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. ilerki hedefi 3-4 arası veya 4-5 arası bir noktada ise . Acil durumu olmayan için 2 den de alan 3 de alan kardadır demektir.İyi hedef kestirmek lazım;)

7.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    ilerki hedefi 3-4 arası veya 4-5 arası bir noktada ise . Acil durumu olmayan için 2 den de alan 3 de alan kardadır demektir.İyi hedef kestirmek lazım;)
    Açılın kepezimin önünden.

8.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    ilerki hedefi 3-4 arası veya 4-5 arası bir noktada ise . Acil durumu olmayan için 2 den de alan 3 de alan kardadır demektir.İyi hedef kestirmek lazım;)
    Kepez senin içinde uygunsa yeni bir bangınot sayma makinası alıcam )))

Sayfa 271/630 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •