Gemideyiz sorun yok ama umarım sabah aldıklarını akşam vermez böyle kötü bir huy kaptı..günlükçülere kar yaptırmaz umarım 🤞🏿
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gemideyiz sorun yok ama umarım sabah aldıklarını akşam vermez böyle kötü bir huy kaptı..günlükçülere kar yaptırmaz umarım 🤞🏿
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Dünden öğrenin, bugün için yaşayın, yarın için ümit edin'' A.E.
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keyifler iyi mi beyler?Ses yok kimsede![]()
Ben kağıdı aldığımda düzelmeye başlamıştı. Tam o sırada aldım. Özvarlıklar -22 milyondu ben kağıda girmeden önce bir ara zararı kapatıp +12 milyon özvarlığa geçti tam o sıra girdim sonra sürekli arttı pd/dd oranı 0.33 lere kadar geri geldi. Özvarlık şu anda 60 milyona yaslandı , kar etti 3 yıldır temettü veriyor. Fiyata yansıyan bir şey olmadı. Hiç br zaman belirsizlik ve negatif bir ortamda pembe tablo çizmedim. Çok geciken hareketler bunlar..5 yıldır yapmadığını yapmaya başlayacak belkide . Bunlar prim sayılmaz. Orta ve uzun da dahada güçlenecek. O yüzden arkadaşa 1-2 kademe aşağı yukarı takip etmesinin ilerki gelecekde olabileceği fiyatlara gör çokda önemsiz olduğunu belirttim
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilerki hedefi 3-4 arası veya 4-5 arası bir noktada ise . Acil durumu olmayan için 2 den de alan 3 de alan kardadır demektir.İyi hedef kestirmek lazım;)
Yer İmleri