Sıvamanın haddi hesabı yok.
Sıvamanın haddi hesabı yok.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
TCMB/Kavcıoğlu: Artan rezervler TCMB'nin gücünü gösteriyor
TCMB/Kavcıoğlu: Döviz kuru dünyadaki gelişmeler, ABD Doları'nın güçlü gelişimi etkiliyor, biz de bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, inşallah her şey daha güzel olacak
TCMB/Kavcıoğlu: Spekülasyonlara gerek yok, bizlere sorulduğunda biz gereken cevabı veriyoruz
TCMB/Kavcıoğlu: (PPK Üyelerinin görevden alınması) Bir kısmı kendi bir kısmı bizim tercihimiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB/Kavcıoğlu: Herhangi bir problem yok, karşılıklı görüş alışverişi yapıldı, biz Merkez Bankası'nı ve yaptıklarını anlattık, kafalarında soru olması durumunda her zaman bizi arayabileceklerini, her türlü bilgiyi verebileceğimizi ifade ettik
TCMB/Kavcıoğlu: TCMB yıllardır faiz indiriyor, faiz artırıyor, yıllardır bu arkadaşlar görev yapıyor, bir şey çıkarmak için yorumlar doğru değil
TCMB/Kavcıoğlu: (TCMB'ye eleştiriler) Herkesten sağduyu bekliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TCMB/Kavcıoğlu: (Bu ayki faiz kararı) Tüm gelişmeleri analiz ederek bir karar vereceğiz
TCMB/Kavcıoğlu: Teknik olarak ve tüm gelişmeleri dikkate alarak çalışmalarımızı alıyoruz, 21 Ekim'de en doğru kararı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın
TCMB/Kavcıoğlu: Görevden almaların altında bir şey aramak doğru değil
Kurdaki yükseliş ne olacak diye soruyorlar , cevap yok. Yargılanacaksınız
Yer İmleri