Sayfa 271/760 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Şu fiyatlamaya bakar mısınız?
    Bu ne rezillik, pespayelik Allah aşkına!
    Hiç iyi bir bilanço açıklayacak izlenimi vermiyor bana.
    Ama takibimde olan Yünsa, Dmsaş'da aynı böylelerdi bilanço öncesi. Renk vermediler hiç. Gelen bilançolar yüz güldürüyor. Tepkiler olumlu.
    Umarım terste kalmayız. Aksi halde bu esen fırtınalar kasırga halini alır...
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

2. İyice saçmalamaya başladı, Ben sabah yatırımcı ilişkileriyle konuştum , bugüne kadar çok firmayla konuştum, hiç bunun gibi iyimseriyle karşılaşmamıştım , ses tonu vurgusu kendinden emin bir hali vardı , bilançomuz iyi gelecek diyor... ytd

3.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    İyice saçmalamaya başladı, Ben sabah yatırımcı ilişkileriyle konuştum , bugüne kadar çok firmayla konuştum, hiç bunun gibi iyimseriyle karşılaşmamıştım , ses tonu vurgusu kendinden emin bir hali vardı , bilançomuz iyi gelecek diyor... ytd
    bende blcyt ın yatırımcı ilişkileri gibisini görmedim...bilgi vermek için can atıyorlar...her türlü soruyu kaçamak cevaplar vermeden cevaplıyorlar...diğer şirketlerde en basit bilgi dahi devlet sırrı muamelesi görüyor...bu konuda şirketi de yatırımcı ilişkilerini de tebrik etmek istiyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Sn kitapçı özel mesaj atamadım buraya yazıyorum.

Son 10 güne kadar görebiliyorum.

5. düşük hacimler ile düşen hisselerin olası alış tepkileri her zaman çok sert olur dostlar...yeter ki iyi bir bilanço gelsin...gelirse agresif bir çıkış yapar ama gelmezse de zaten kötüsü satın alındığı için çok da sert düşmeyecektir belki de hiç düşmeyecektir....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Bilanço iyi gelecek... 6 milyon civarı... Ytd...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bilançodan ziyede bu kurla sürdürürebilirlik önemli...sonraki bilançolar bu kurla sıçar...dolar butün planları bozuyo...

8.  Alıntı Originally Posted by 44sahap Yazıyı Oku
    Bilanço iyi gelecek... 6 milyon civarı... Ytd...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu çok fazla olur buna ihtimal vermiyorum...3,5-4,00 milyon yeterlidir ve başarı sayılır...tabi bana göre..

Sayfa 271/760 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •