Peki bu kağıda uçacak kaçacak diyen siz akıllılar; Bu kağıt yıllarca süründüğü seviyelere geri dönerse buralardan hisse aldırarak bir çok mağdur Yaratacağınız insanlardan Özür dileyecek misiniz??
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki bu kağıda uçacak kaçacak diyen siz akıllılar; Bu kağıt yıllarca süründüğü seviyelere geri dönerse buralardan hisse aldırarak bir çok mağdur Yaratacağınız insanlardan Özür dileyecek misiniz??
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
milleti 10 yıl boyunca 10-20-50-100 lotlarla perişan ettiniz.istediğiniz gibi at koşturdunuz.hadi bakalım sürekli işlemde de koşturunda göreyim.adamın çükünü koparırlar......
sen hala yazıyormusun dümenci yıllardır kağıt ilk defa harekete geçer geçmez 18 lira defter değeri demek art niyettir bizleri aşağılamaktır bunu neden 40-50 seviyelerinde yazmadın?tamda kağıt sürekli işleme geçeceği vakitmi aklına geldi? ben kentte tecrübelerimi yazarken burda dalga geçtin utanmadan olur yada olmaz ben kimseye şu olur demedim bunu bilmem imkansız zaten ama sen 18 lira defter değeri diyerek burdaki yatırımcılara küfür ettin resmen, ilerde kağıtta kar satışları başladımı bu seferde ben demiştim dersin sende o potansiyel var neyse spek keyfi bilir yıllarca 10-20 lotlarla bizi oyaladı pazartesi sürekli işlemle birlikte işlem hacmininde artacağını düşünüyorum satan satar kağıdın gideceği varsada gider..ytd
Sürekli işleme geçince tavan yüzde 15 mi olacak?
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok sevdiğim, kabiliyetli, çocukluğumuzun simgelerinden bir ressam vardı.
Birkaç yıl önce vefat etti; Bob Norman Ross.
Ne diyordu ressamımız?
Şurayada bir çalı koyalım![]()
önce özrünü dile burdaki insanlardan biz sürekli yükselir demiyoruz illaki kar satışlarıda gelecek bu senin haklı olduğunu göstermez bu arada hissen yok galiba senin bekara avrat boşamak kolay ah ah...
Yer İmleri