Aynen.. 10 gündür gözümün önünde diğer büyük hisseler ne ralli yaptı.. sinir krizleri geçiriyorum.. koza endekse ters hareket eder ama her zaman değil! !!! Sadece beklenti icine girdiginde endekse ters hareket eder.. yataya sardığında ise birebir olmasada endeksle beraber hareket eder.. diğer hisseler buladar primleniyorken thyo disinda hemen hemen tek kırmızı yakan kozaa.. diğer ikisininde gerisinde getiride.. bukadar da basilmazki..belki bir haber gelecek belki bilanço iyi ya da yeterince iyi değil veya kötü haber ama öyle olsa çoktan aşağı basarlardı.. ısrarla 7.30 da gezdiriyor.. belki bi ara da 6.97 den çevirecek.. önceki bilançoda kısada fiyatlama döviz ve faiz gelirini sallamamıştı..ana faaliyet gelirini dikkate alıyor yabancı.. keske ben de 20 günlüğüne petkim veya pegasusa gecebilseydim.. şuan yeterince gittiler simdi geçsem daha giderlermi bilinmiyor..cunku endeksin neden gittigi ve nereye kadar gideceğini de kimse bilmiyor..direnç filan takmadı şuana kadar..120.000 e çıkmayacağının da garantisi yok..
Şu tagmaçcığım bi haber gönderse bu akşam.. yeni madene kazmayı vuruyoruz dese..gubrf ile anlaştık katdws kardes işletecez dese .. bi ilgileniverse bizimle tagmaçcığım..hadi koçum.. adlan parcasi yaparsın sen. .
Bence ,6.97 ler, 6.51 ler kesmez...Şöyle bir 5.40 lara gitse....
Herkes sıkıyor,bende sıkıyım bari...
7,29 a oyak 129 bin lot yazdı
Yer İmleri