Hedefi Olmayan Gemiye Hiç Bir Rüzgar Yardım Edemez...
The Future Will Come One Day.
Naten kuruluş tarihi 2009 yılı rakip firmalara bakmadım kuruluş tarihlerine fakat hem yeni sektör dünyanın daha fazla kirlenmemesi için ülkelerin desteklediği sektör yenilebilir enerji.Naten yeni şirket denilebilir sektör de yeni rekabet sert olacaktır.Fakat ben şansımı Naten den yana kullandım zaman gösterecek her şeyi.Çok yeni emekleme aşamasında olan bir sektör diyeyim.
Yazlık evlerde güneş enerjisi çok eskidir 24 saat evde sıcak su olur.elektrik yeni güneş panelini kuracaksın çatıya elektrik bedava güneşten geliyor gerek yok doğalgaz kullanmaya aidat diye bir şey olmaz.Fakat daha emekleme aşamasında sektör devlet destek verdikçe büyümeye devam edecektir temiz dünya için yenilebilir enerji.
Kısa da 3 haneli rakamları görmesi gerekir diye düşünüyorum Naten için.
Naten ayrıca son 1 yılda TL bazında %100 üzerinde prim yapmış fakat yüksek enflasyon olduğu için para kazandırmamış bir hissesidir fakat teknik iyi yükseliş trendinde naten diğer hisseler gibi büyük hareketin içinde değil naten bu hisse büyük harekete başlayacaktır çok güveniyorum naten hissesine o dönemde ciddi dolar bazlı iyi para kazandırabilir o yüzden sabır etmeye devam Naten de.
Gene düzeltmeye başladı Naten sağlık olsun.Umarım geçen hafta da olduğu gibi günlerce sürmez düzeltmesi.Geçen hafta düzeltmesinde 80 civarları dip olmuştu. Dip seviyesinin yükselmiş olması gerekir. Tahminim 90 civarlarının dip olmasıdır. Yahu ucuz hissede ne yazıyoruz sinir olmamak elde değil.
Yer İmleri