Sayfa 272/925 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Amaç insanlara mal kitlemek olsa ortam müsait diğer yazılımcılarda hareketli iken 40 tl ye çekse arada elini öpene verir ama bilinçli bir şekilde burda tutuyor ya birilerinden mal bekliyor yada son silkelemeyi yapıyor.sahsi kanaatim artık bu hissede son tangonun oynandigidir.sonuc olarak Yüce Allah'in hakkimizda takdiri neyse onu yasayacagiz ytd...

2. Hisse forumlarında herhangi bir şiirketle ilgili olumlu birşey yazıldığında birileri çıkar algı yaratılıyor der. Olumsuz birşey yazıldığında yine birileri algı yaratılıyor der. Ne algıymış arkadaş diyesi geliyor insanın. Kaldı ki Sn.Yıldız Tozu ne olumlu ne de olumsuz birşey yazmamış. Yine de algı yaratılıyor denmiş.😂

3. Okunanını anlamadıktan sonra savunursunuz ,bu yaptırım bizim Amerika’da ki şirketimizi etkiler mi diye sormuş bu nedir .bunu anlamıyorsam devam et zaten

4. Elinde hisse olan Neden ki hiç bir alakası yok ken bizim iştirakimi zi etkiler mi diye ortaya zehirli bir cümle bırakır

5. Sonra da aaaa filan diyen savunucuları çıkar

6. Ne yaparsanız yapın Mart sonu görüşeceğiz

7. F. U. Kron...Tech. fu

8.  Alıntı Originally Posted by Gucan Yazıyı Oku
    Okunanını anlamadıktan sonra savunursunuz ,bu yaptırım bizim Amerika’da ki şirketimizi etkiler mi diye sormuş bu nedir .bunu anlamıyorsam devam et zaten
    Sn.Gucan aşırı tepki veriyor olabilir misiniz?

Hocam sizde çıkın diyin ki bizi etkilemez deyin gitsin.Neden bu kadar büyüttünüz anlamadım.Sabahda açıklama yapmıştım.
    Soru sormayalım mı? Cevap vermeyelim mi?

Anlamadım ki? Sn.Forza Körfez'e yüklenmenize gerek yok. İfadenizi yazmışsınız bende cevabımı vermişim. Görüşelim mart sonu veya Martın ikinci haftasına kadar.

ytd.

YTD.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

Sayfa 272/925 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •