Sayfa 272/543 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 4340 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. Vasıflı tohum işi biyoteknolojiyle ilişkili bir alan. Tuzla'da biyoteknoloji vadisi kuruluyor. Şirketlere alanları tahsis edildi. Yanlış hatırlamıyorsam 3. Çeyrek bilançosunda küçük harflerle bu osb'den alan tahsis edildiği yazılıyordu. Bildiğim kadarıyla İsrail tohum işinde bir numara.

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    "Kadir Bey merhaba,
    Mayıs ayında yaptığımız roadshow’da gördüğümüz 8 kurumsal yabancı içinden eşit olarak dağıtım gerçekleştirilmiştir.

Kurumların ismini verememekle birlikte hepsi Türkiye’de olan veya yeniden girmek isteyen Kurumsal yabancı yatırımcılardır.

#alark"

sosyal medyada kadir bir diye biri paylaşmış ki güzel haberlerden biri bence... bu haberi bekliyordum desem yalan olmaz. bakalım diğer flamingolar ne zaman gelecekler
    Galiba.....

Son düzenleme : 0101; 28-05-2024 saat: 14:18.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,059
    sn 101
    Eğer bir şekilde bu yabancılar benim düşündüğüm flamingolardan ise artık tahtacının işi zor olacağa benzer... Road show şeklinde yapıldı ise bizim bildiklerimizin yarısını bile bilseler bu parayı ödeyenler muhtemelen benim hedeflerimi hedefleyecektir...

Bloombergte akıllı tarıma Melike hanım çıkmış ben geç farkettim ve geri alıp izlemeyi beceremedim. link verebilecek olur ise iyi olur

4. herkese merhaba. dün genel kurula katıldım. 4-5 dakika uzun uzun konuştum.yönetime şunu anlatamadım.algı yönetimini başarılı yaparsanız olumlu haberlere kayıtsız kalıp en ufak negatif haberlere dehşet tepkiler vermez dedim.bu şirketin güçlü yapısını geleceğini karlılığını olumlu bir algıyla yatırımcılara aktarın demek istedim aslında. ama onlar algı yönetimi yapın diye anlıyorlar ya da öyle anlamak istiyorlar. ben olmayan bir şeyin algısını yapın demiyorum ki.var olan olumlu durumu iyi açıklayın iyi reklamını yapın diyorum aslında.ucuz kaldık potansiyelimizin altındayız diyorum.ceo biz de bilemiyoruz neden böyle oluyor, olumlu duruma rağmen niye ucuzuz diyor. işinizi mükemmel yapıyorsunuz ama hisse sunumu ve performans rezalet.ve borsa bunu fiyatlamıyor.
    illa bekleyin 2028 i diyorlar. eee napalım bekleyeceğiz.
    kendi yatırım grubu perfomansı %70 5 ayda, alarkonun performansı ise rezalet.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,059
    sn fuma,
    teşekkürlerkonuşmanız için online olarak dinleyebildim .
    online olarak sorulan sorulardan biri (kayda girmeyen) "sosyal medyadaki asılsız iddialar hakkında neden hukuki takibat yapmıyorsunuz" gibi bir şeydi. daha önce siz belirtmiştiniz gübre fabrikası ile ilgili asılsız haberi... algı yönetmek yerine gerçekleri vermeye çalışmak yeterli. ama bence bu kağıttaki baskı pek normal değil ( haberler ve gerçekten günün 24 saatinde sürekli olumsuz küfürler yazan xciler gibi, belki forumlarda da candaşları vardır). gerçi sosyal medyadaki yatırımcılar ve çoğu analistler de pek anlamaya yatkın değiller ama...
    muhtemelen sizden de beklenti içindeler diye düşündüm CEOnun ifadelerinden ama bence Özgür Bey pek kıvrak değil... oturup çalışma yapabilirler... en kötü ortak satışında bile yabancıya pazarlanmış ama sınıfta kaldılar. kalkıp yiğitçe açıklama yapabilirdi ortaklar ki buna ihtiyaç yokken bile yanlış algılardan dolayı ihtiyaç haline getirdiler...
    mesela çalışmanın biri olarak en genç hissedar muhtemelen ALARKta ( 4.5 aylık) . kadınlara yönelik söylemlerini, çocuklarla birlikte yürütüp tarım ve güvenilir gıda işinde müthiş bir eğilim yakalayabilirler...
    bu kadar müthiş bir yatırım hamlesini bir şekilde pas geçmek ya da meyvesini 2028 e bırakmak gerçekten yazık... kendi adıma ben paslı çivi olarak bekleyeceğim keşke daha çok yatırım yapma imkanım olabilseydi...

6.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn 101
    Eğer bir şekilde bu yabancılar benim düşündüğüm flamingolardan ise artık tahtacının işi zor olacağa benzer... Road show şeklinde yapıldı ise bizim bildiklerimizin yarısını bile bilseler bu parayı ödeyenler muhtemelen benim hedeflerimi hedefleyecektir...

Bloombergte akıllı tarıma Melike hanım çıkmış ben geç farkettim ve geri alıp izlemeyi beceremedim. link verebilecek olur ise iyi olur
    https://www.youtube.com/watch?v=hHSmBJk6w0c

saati 13:28 ' getiriver dostum.
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,059
     Alıntı Originally Posted by bulutafeg Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=hHSmBJk6w0c

saati 13:28 ' getiriver dostum.
    sn bulutafeg
    çok teşekkürler... 2028 de hedef cironun % 25i olacak... bir şekilde önümüzde ciddi bir yapılanma var ve acemilik dönemi bitmiş...

Zerzevaaattttt...
    Patlııcannnn
    Biberrrrr
    Doomaatesssssss..

Zerzevat geldi haanıımmmm...

https://youtu.be/WhR1otBXVXs?si=3YzShOpqc7CpPTFm

Sayfa 272/543 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız