ha gayret yavrun seni yakalayacak sen uyuzlan buralarda
ha gayret yavrun seni yakalayacak sen uyuzlan buralarda
son kapanış fiyatlarına göre roda ve cemtas daki hissesi hani nerdeyse bucimin piyasa değerine ulaştı. bu nedemek? BUCİM diye bir yer yok, fabrika yok, değeri yok, ederi yok,yeni fabrikayı 200 milyona yapacak adamlar eskisine 100 milyon dolar değer biçmiyorlar. Ne güzel dünya dusuk tutun oğlum sağdan soldan aldıklarımı buraya göme göme kendimde bu gidişle içine gömüleceğim bunun ama bakalım sonumuz ne olacak))) pek yakında hissenin bilmem kaçı bana aittir diye benden de yazı istemeye başlayacaklar bu gidişle
))
18.01.2018 tarihli SPK Bülteni
C. SUÇ DUYURUSU, İDARİ PARA CEZASI İLE DİĞER YAPTIRIM VE TEDBİRLER
1. İdari Para Cezaları
a) İsmail TARMAN tarafından İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ISGYO) paylarında gerçekleştirilen alım ve satım
işlemleri hakkında yapılan inceleme sonucunda, aşağıdaki tabloda yer alan idari para cezasının uygulanmasına karar verilmiştir.
12.07.2017 ve 24.07.2017 tarihlerinde gerçekleştirilen ISGYO paylarının alım ve satım işlemlerinin Kamuyu Aydınlatma Platformunda açıklanmaması.
Verilen İdari Para Cezası tutarı:27,047,00TL.
Hayret Hangi derede kurt öldü SPK Patrona Ceza yazmış.
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2018&no=3
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
Daha önce çok kez dile getirdim hiçbir şey eskisi gibi olmaz artık.O çiftlikler bitti.Bu kafa ile devam ederse ortaklardan biri herhalde çevrilen dolapları biliyordur eğer bu hisse ile ilgili kanıtları ile beraber bir şikayette bulunursa ruhunu alırlar.O 3 kuruş cezaya da benzemez.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 18-01-2018 saat: 22:58.
27 bin TL cezanın caydırıcılığı soru işareti fakat uygulanabiliyor olması güzel.
O ceza ne zaman etkili olur biliyormusunuz? Sahip olduğun hissenin % 5 i dersin eşşek gibi zamanında bildirir. Dusunsene firma diyelimki arsa aldı ama 2 gun sonra bildirdi sende 1 gun önceki bilgiye göre ( edere göre) malı sattın ne olacak şimdi? Al işte bucim ve benzerleri aganın keyfine göre değerleme yapılıyor roda ile cemtaş ın gercek değerini bilen varmı? Varsa bucim için bu fiyatlama normalmi? Velhasıl kelam cezalar göstermelik uygulamalar zayıf....... yani duzen toprak ağalarına göre kurulmuş yapacak bir sey yok
Sayın Beşiktaşk kusurumabakmayın size hiç katılamayacağım.Sizin yerinizde olsam çoktan kendisinin burada hakim ortak olduğunu bunu ali cengizle gizlediğini ve bundan hareketle yönetimin aslında el değiştirdiğini iddia edip yeniden değerleme yapılarak oluşacak fiyattan çağrı yapılmasını talep ederdim.Saygılarımla. En geçte o dilekçe pazartesi SPk ya faxlanmış olurdu.
Not: Zira bu kadar baskının tek sebebi aklı sıra çağrı yapmak zorunda kalırsa ne olur ne olmaz diye fiyatı düşük tutmaktır.
Ha birde o değerleme işleri artık eskiye benzemez.O devirlerde geçti.istediğin gibi at oynatma devri bitti.Ceza küçük ama bıraktığı iz çok büyük ve derin.
Esas şokları da bundan sonra bu yeni durumu idrak etmekte ya da kabullenmekte zorlananlar yaşayacak tıpkı .................
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 19-01-2018 saat: 22:46.
adam Kayserili ona o 27000 ceza demek 27 gece uykusuz gece demek bakmayın malına mülküne amma gözünüze büyütmüşsünüz İsmail tarman ı .
İsmail tarman yüzünden gitmiyor hisseler zaten adam takoz görevi görüyor tahtalarda kayseri uyanığı ya.
mal almak başkadır tahtayı taşımak başka şeydir.
oturduğu yerden temettü yer durur.
eskiden alıp otuz katına patrona çakardı Türkiyede hiç bir şeyin değeri yokken.
O devirlere bitti.
Çok hayal perest olmamak lazim sadece.
buçim ucuz mu ucuz o kadar. Bu farklı bir şey.
Ucuz olmasının sebebi de bu Kayserili .
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Yer İmleri