NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Selamün aleyküm
Bu fiyatlardan alınır mı bu hisse yoksa biraz daha düşer mi
rica etsem önerileriniz ne olur.
Aleykümselam.. Bu fiyatlardan alınıp alınmamasından ziyade sizi cezbeden ne oldu? İki gün önce 9 aylık veriler açıklandı , kaçırdığımız bir nokta mı var acaba? Nickiniz de eskiler için çok manidar... Naçizane tavsiyem uzak durun , ben hiç bulaşmamış olsaydım 1 lot bile almazdım.. isterse uzaya gitsin
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
yine de belli olmaz gidebilir.
kanımca ölü taklidi yapıyor.
Son saniyede böyle silinir işte ****** herifler..Eşleştirmeyi gün boyu 41 yaptılar, akıllarınca 42’deki bilgileri görmeyelim diye..41’deki alış 42’ye kaydı.ama alışlarını da sildiler muhtemelen.biraz daha geliştirmem lazım,adamlara 5 saniye bile yetiyor.
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
İnsafsızlığın tavan yaptığı hisse arıyorsan gel gir bu hisseye Baykanki. Bütün borsayı ara, tara 6 yıldır yatırımcısına zulmeden böyle rezil bir hisse bulamazsın. Aklın varsa bulaşma ama sen daha önceden bu hisseyi bilen birisin. Daha öncede seni hatırlıyorum. Hatta senin Mahsun olduğunu idda edenler bile var. Hiç tanımıyormuş gibi yaklaşman biraz tuhaf.
Yer İmleri