Sayfa 273/364 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323 ... SonSon
Arama sonucu : 2912 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: ENKAI - Enka İnşaat

1. SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
    PAY ALIM BİLDİRİMİ Hayır
    ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş.
    Açıklama
    04.06.2020 - 04.06.2020 tarihinde ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 5,44 - 5,47 TL fiyat aralığından 1.555.930 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 04.06.2020 tarihi itibariyle %49,744 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
    Ad Soyad / Ticaret Ünvanı :
    Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı:
    Görev :
    TARA HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ
    Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
    RECEP BAYRAK
    MUHASEBE SORUMLUSU

2. Şirketkendi hisselerini almaya devam ediyor

3. Citi 1.100000 lot mal satti bugun. Tahtada yuzde 90 satis onun.

4. Çok sessiz burası, biraz hareketlensin artık

5. patronun mal alması bana VESBE de patronun 3 TL de mal almasını hatırlatıyor!
    Sonra bir anda 21 TL oldu vesbe !
    Enkai neden olmasın 25 TL totem yapalım ya tutarsa!!!??

6.  Alıntı Originally Posted by Borsakolik Yazıyı Oku
    patronun mal alması bana VESBE de patronun 3 TL de mal almasını hatırlatıyor!
    Sonra bir anda 21 TL oldu vesbe !
    Enkai neden olmasın 25 TL totem yapalım ya tutarsa!!!??
    moralinizi bozmak istemem fakat en eski enka yatırımcılarından biri olarak söylemek zorundayım enkanın böyle 5-6 kat artması pek olası birşey degil.enka az ve öz yukarı hareketini yapar her sene düzenli temettüsünü verir olay bu.benim gözümde tam bir emekli hissesi.uzun süre elinde tuttup ortalaması 0 ve 1 olanlar için vazgeçilmezdir enka.saygılar

7. Genel anlamda katılmakla beraber ciddi bir atılım bende bekliyorum dolar bazlı zirvesi taa 2010 karda kaldı 2010 dan beri PD/DD çok çok düştü ki artık şirket kendi hissedelerini almaya başladı Enka gibi bir şirketin hakkı bu PD/Dd değerleri değil o yüzden bir patlama bekliyorum
     Alıntı Originally Posted by ozn Yazıyı Oku
    moralinizi bozmak istemem fakat en eski enka yatırımcılarından biri olarak söylemek zorundayım enkanın böyle 5-6 kat artması pek olası birşey degil.enka az ve öz yukarı hareketini yapar her sene düzenli temettüsünü verir olay bu.benim gözümde tam bir emekli hissesi.uzun süre elinde tuttup ortalaması 0 ve 1 olanlar için vazgeçilmezdir enka.saygılar

8. Libya beklentiniz nedir?

Sayfa 273/364 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •