Sayfa 273/564 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. Bugün ilk defa ısrarla güçlü alımları gordüm..
    Son yarım saat kala 10 binlik ısrarlı alımlarla 130 bin lottan fazla alım yapan ziraat yatırım tahtayı yeşil kapatti..
    Bunun yanında yancı kurum philipte iyi alım yapti.Bu kurum al satçıdir.Ancak ziraatin uzun vade duracagı belli..
    Ancak bu alımlara karşın İş yatirim hala yüklü satiyor.Bugün ziraatin karşısında durmasaydı hisse tavan bile olabilirdi..
    İş ne zaman satımı durdurursa hisse sert geri gelebilir..
    2.20 nin altı çok durmuyor.Hisse yerlerde yatayda süründü..
    Grafikte tepki için bağırıyor..ancak iş yatırım tahtayı frenliyor..
    ASLA YTD..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Haftalıkta hissenin geldiği yer daha iyi anlaşılıyor..
    Tam buradan sekmesi ve uzun yeşil cubuk yakması lazım..
    Bunu tekniğe bakan birisi cok rahat söyleyebilir..
    Kaldi ki bilanconun saglam olmasi vede kasadaki nakit para bunu destekler nitelikte..
    ANCAK BILANÇO SAĞLAM OLSADA TEKNİK ZIPLAYACAK DESEDE PATRON ACIMASIZ..
    Yatırımcıyı hiç takmayan vizyonsuz biri..
    Hani derler ya patron hissesi almayın diye..iste tam bu hisse icin söylenmiş..
    Ama butun olumsuzluğun fiyatlandigını dusünüyorum..satmak icin ne sebep var?
    Yukselmesi dusmesinden fazla olasiliklı..
    Yillarca hissede bekleyen buyuk portfoylü kucüklerin kol bacak kesmeleri bariz gorulüyor.Serbestten satan kucukler belli..
    Aşagida gidecek yeri yok..BENCE
    Her firsatta 2.16-2.17 den alim geliyor.Ben hala bir iki gun icinde sert yukarı hareket bekliyorum..
    ASLA YTD..

3.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku

Haftalıkta hissenin geldiği yer daha iyi anlaşılıyor..
    Tam buradan sekmesi ve uzun yeşil cubuk yakması lazım..
    Bunu tekniğe bakan birisi cok rahat söyleyebilir..
    Kaldi ki bilanconun saglam olmasi vede kasadaki nakit para bunu destekler nitelikte..
    ANCAK BILANÇO SAĞLAM OLSADA TEKNİK ZIPLAYACAK DESEDE PATRON ACIMASIZ..
    Yatırımcıyı hiç takmayan vizyonsuz biri..
    Hani derler ya patron hissesi almayın diye..iste tam bu hisse icin söylenmiş..
    Ama butun olumsuzluğun fiyatlandigını dusünüyorum..satmak icin ne sebep var?
    Yukselmesi dusmesinden fazla olasiliklı..
    Yillarca hissede bekleyen buyuk portfoylü kucüklerin kol bacak kesmeleri bariz gorulüyor.Serbestten satan kucukler belli..
    Aşagida gidecek yeri yok..BENCE
    Her firsatta 2.16-2.17 den alim geliyor.Ben hala bir iki gun icinde sert yukarı hareket bekliyorum..
    ASLA YTD..

sn.FİBONACCİ yorumlarınıza,katkılarınıza teşekkürler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. fibonacci sert yukari olabilir/olacak derken burdan gidecegi en sert tepki 2.58 ya da 2.75 bandi olabilir.

bu bizi kesmiyor.

bize daha onemli bir hikaye lazim. 3.5-4 bandina dogru atabilecek.

maliyetler yukarida. ben acikcasi minimum 1 yili gozden cikardim. 3.5 altinda 1 lot satmam, bakin 1 lot diyorum.

"bir yatırım tavsiyesi değildir"

5. Ağırlıklı olarak maliyetler 5 den aşağı değildir, bu fiyatlardan toplama yıllar sürer, bir süre en az fiyat 4-4.5 olmalıki çıkan çıksın,

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. fibonacci sert yukari olabilir/olacak derken burdan gidecegi en sert tepki 2.58 ya da 2.75 bandi olabilir.

bu bizi kesmiyor.

bize daha onemli bir hikaye lazim. 3.5-4 bandina dogru atabilecek.

maliyetler yukarida. ben acikcasi minimum 1 yili gozden cikardim. 3.5 altinda 1 lot satmam, bakin 1 lot diyorum.

"bir yatırım tavsiyesi değildir"
    Sayın hocam tamamen haklısıniz..
    En azından bu sert kirılım yeni bir trend başlatabilir..
    Hikayeye katılıyorum.Yeni haberler lazım.Bizim haberimizde olsa olsa A1 ile ilgili veya Labaratuar kısmında olabilir.A1 portfoy girişim sermayesi kurulumundan ses gelmedi.Halka arz adimlarida yok..
    RTA da Malatya fabrikasından ses yok..
    Başka secenek bir oyuncunun tahtaya dadanması olur.Ancak patrondan habersiz 1 lot bile alip satamaz..Bilir ki patron hissenin kaptanıdır..
    Malda boyle boşaltilmaz ki..
    Sürersin yukarı..verirsin haberleri satarsın hisseni..
    Ama hisseyi çok sıktılar.Patlaması yakindir..
    ASLA YTD..

7. Anlik pasta..
    Dun yazdığım son yarim saatte ortaya çıkan ZİRAAT ne varsa almaya devam ediyor..
    Belliki buyük portfoy sahibi..
    Belki yatırım fonu..
    Belki emeklilik..
    Belki BES..
    Belkide büyük yatirımcı sahis..
    Ne olursa olsun bu fiyatlamalarda orta uzun vade toplayacak boyle yatirimcıları bekliyorduk..
    Hep yazıyorum AŞIRI DÜŞTÜ..
    İŞ YATIRIM SATMAYI BIRAKSIN TAVAN OLUR..
    İnşaallah yeni yukselen bir trendin başlangıcı olur ve orta vade yukarı dogru kayıplar telafi edilir..
    ASLA YTD..

8. erken davrandı zıraat bence 2 gün daha beklese 24 marttaki degerlere ulaşacaktık .tahta sahibi bu degerlere getirmek için ugraştıgını düşünüyorum ekside kapatabilir ama fiyat cazip gördü aldı .bir kıvılcım yakması umuduyla .gün sonu tavan yapması gerek tavansız yüzümez bu kagıt .bir an önce 3.85 üstüne atarsa saglam alıcı gelecegini düşünüyorum bende 4 tl altına satmam ytd.

Sayfa 273/564 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •