9 aylık net karı 10,9 milyon TL olan bir şirket
an itibari ile PD 87 milyon TL
Yönetimle anlaşamayan küçük ortak hisselerini borsadan satabilme hakkını planlıyor diye %-5 yapıyor??? (satıyor değil, satabilmeyi planlıyor)
İlginç!!!
9 aylık net karı 10,9 milyon TL olan bir şirket
an itibari ile PD 87 milyon TL
Yönetimle anlaşamayan küçük ortak hisselerini borsadan satabilme hakkını planlıyor diye %-5 yapıyor??? (satıyor değil, satabilmeyi planlıyor)
İlginç!!!
Affınıza sığınıp bir soru daha soracağım. Şu anda araç kullandığımdan sesli klavyeyle yazıyorum belki daha önce sorulmuştur. Beş kişilik bir ortaklıkta hissedarlardan biri mal satmak isterse öncelik diğer ortakları ait olmalı değil mi. Ortaklardan birine satacak olsa da kapa bu açıklamayı yapmak zorunda mıydı ya da bu açıklamanın yapılması diğer ortakların bu hisselere talip olmadıkları anlamına mı geliyor
Arkadaşlar adam hisse satmıyor şimdi. Kaydileştirilmemiş borsa dışı hisseleri mkk da kayıt altına alıyor nominal fiyatı ile. Yani ileride de satabilir, satmayabilirde.
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hususta kesin bir bilgim yok. Öncelikli alma hakkı diye bir şey olabileceğini şimdiye kadar hiç duymadım. Ortaklardan birine satacak olsa kapta önceden duyurma yapmasına gerek olmayacağını düşünüyorum. Evet bu açıklamayı yapması ortakların bu hisseye talip olmadıkları anlamına geliyor. Yalnız emin değilim. Yanılabilirim.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Takip edemedim bugün ama bu ortak satış haberi iyi olmamış. Hoş bir şey değil tam hisse harekete geçmişken bu tür girişimler. Kristal de aynısını yaptı buda aynı zihniyet demek. Halbuki inanmıştık sılvıra ve potansiyeline yazık oldu.
Ortak hisse satışlarını oldum olası sevmem. Hisse tam kafasını kaldırdı hemen hisselerini satmayı aklına getiren ortaklar büyük bir yüktür. Kısa zamanda satmasını ve bu yükten kurtulmayı dilerim. Bizler silvere yeni ortak olduk, bilançosunu, vizyonunu beğendik. Ancak yıllardır ortağı olan şahıs ise hisseleri satma telaşına düştü. Satılacak lot adetinin fazla olmaması (bana göre) nedeni ile sınırlı düşüş yaşadığımızı düşünüyorum. Sonuç olarak orta ve uzun vadede iyi kazançlar elde edeceğimden şüphe duymuyorum.
Yer İmleri