Yav hayalperest arkadaşlarım benim vakıftan alan adam tebin önüne emir yazmış yazdığı fiyat aldığı fiyat 20.12 yani istese bunu teb alırdı işlem gunude eski deil daha 10 gün olmadı .adamı hemen yancı yaptınız aldığı fiyat 20 TL .ne kadar balık hafizalisiniz.İste bizim türk yatırımcımız budur .Siz hala oyunun farkına varamadiniz.Hala yancilar yancilar diye yazıyorsunuz burada bu kişi tutmak istemedi sattı aldığı fiyat 20.12 tarihi belli o kişinin arkasiinda teb alımı vardı madem bu yancı neden 20.12 den tebin önüne geçiyor bırakır teb alır .saçma sapan yorumlarla Karaduman gene ütüleme yapıyorsun gerçekten
Yikarida ispatladigim gibi vakıf satislaari yancı manci deil .Karadumana gene aldanmayın bu tahtada yanci manci yok hayal dünyasından çıkmanız lazım .tamamı küçük yatırımcı verirse verir.Bence zor .Ama olmaz deil.ama yancı diye bir şey yok.Herkes javs gibi birbirinin hissesini vermesini bekliyor.Tabi teb alırsa zorunluluğu yok.En mantikli yol fedakarlık yapıp yarısını verip diğer yarisinla yüzde 98 bulmasına ve bu sattiginizin tebin almasina dua etmek .Yada dışarıda her türlü 20.12 bence .Yatırım öngörüsü ve yapılması gereken davranış deildir.
Borsa gündemin en çok tıklanan haberi buymuş .https://m.borsagundem.com/
akşın bollaşıcak anlaşılan
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Şirket şahsen beni 1,5 yıldır düdüklüyor muhtemelen seni daha uzun süredir, durduk yere sudan sebeplerle kottan çıkıyor ve hepimizi mağdur ediyor. Sen de hala şirkete akıl vermeye çalışıyorsun, vallahi bravo. Yanlış anlaşılmasın akıl veriyorsun diye kızmıyorum (senin aklına ihtiyaçları olmadığı net) sadece sendeki özgüvene bravo, 1 yıldır süreci anlamadın kafandan geçen ihtimallere gerçek gibi hem inandın hem de insanları inandırmaya çalıştın şimdi de vardığımız noktada şirket %98 alsa da değerleme raporunda 27 tl değer çıkarsa da bizi sepetlese umuduyla başbaşa kaldık. Aklın azsa az konuş.
Millet 20,10 a bile vermeye başladı. Teb de alımı kesti şimdilik. 98 e ulaşmak istiyorlarsa 20.12 aktif şuanda ama almıyor. muhtemelen borsa dışında 98 e ulaşmak istiyorlar.
Ne pinti adamlarmış lot başına 5 tl için yaptıklarına bak.
batık borsacı kardeşimin dediği gibi vakıf işlemi bana ait, malesef türkiyede kurumların halini bir kez daha gördük, ama sonuçta bu oyunu oynadığımız arena bu şekildeyse, bizde yeni stratejiler geliştirip, kendimiz için avantajlı hale getireceğiz, yüksekten alıp hem para hemde zaman olarak kayba uğratılan arkadaşlara üzüldüm ve buna izin veren kişi kurumlara yazıklar olsun, ben başka hisselerde poz aldığım için verdim, ama kalan arkadaşlar enazından kot dışına çıkmasını görüp öyle verebilirler, enazından gün gelir, yapılan saçmalığın ve haksızlığın belgesi olur tebin virman dekontu..
Yer İmleri