Sayfa 273/784 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. güzel grafik miş, teşekkür hocam

2. SEMİH AKGÜN Yönetim Kurulu Faaliyetleri ile ilgili söz aldı: Şirkete ait hisse senetlerinin piyasa değeri gerileme göstermekte, bilanço olumsuz tablo göstermektedir. Yatırımcı genel tablodan memnuniyetsiz, döviz ile borçlanma çok, karlılık geçen seneye göre daha az bu konuda açıklama talep ediyorum dedi.
    Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sn. İNAL DİNÇER söz aldı: 2016 yılında yapılan satış planlanan satışın gerisinde kaldı. 2016 yılı içerisindeki volatiliteden dolayı müşteri bekleme aşamasına geçmiştir. Dolayısı ile de teslim cirosu mali tabloya yansımamıştır. Ayrıca 2016 yılı içerinde döviz kurlarında meydana gelen aşırı artış da mevcut tabloyu ortaya çıkarmıştır dedi.
    SEMİH AKGÜN söz aldı Sinpaş gibi inşaat firmaları yıllar öncesinden arazi alıp biriktirirler. Daha sonra bu arazilerde proje geliştirerek kar elde ederler. Bizim şirketimizin hisse senetleri ilk satın alındığında 1 dolar seviyelerinde iken şimdi bu bedelin altındadır. Şirket bünyesindeki arazilerin değerlenmesi için yeniden değerleme yapılması gerekmektedir. Varlıkların değerlemesi yapılmaz ise bu borç sürdürülebilir olmayacaktır. % 150 oranında Bedelsiz sermaye artırımı yapılmasını öneriyorum dedi.
    Yönetim Kurulu Üyesi ve Toplantı Başkanı OSMAN AKYÜZ söz aldı varlıkların değerlemesi konusunda hükümetin bir çalışması mevcut. Bu düzenleme yapıldığı zaman şirketin değerinin daha da artacağı düşüncesindeyim dedi.
    Yönetim Kurulu üyesi Sn.AHMET ÇELİK söz aldı Konut piyasasında Yabancıya yapılan satışlar azalmakta. Buna rağmen gayrimenkul şirketleri arasında 1. Numarayız. Şirketimizde ciddi bir stok mevcut. Böyle durumlarda piyasa algısı çok önemli. Piyasa algısı iyi olursa satışlar da iyi olur. Tüm bu durumlara rağmen piyasada en iyi şirket biziz dedi. Başka söz alan olmadı. Yapılan oylama sonucunda okunan raporların ve finansal tabloların onaylanması 546.340 ret oyuna karşılık 409.746.973,161 adet kabul oyu ile oy çokluğu ile kabul edildi.

3. 12.
    Yönetim Kurulu'nca önerilen "Şirket Paylarının Geri Alım Programı" ve program çerçevesinde geri alım veya satım yapılabilmesi için Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi
    Genel Kurul'un onayına sunularak
    oy birliği ile
    kabul edildi.

4. Abicim bu kurulun toplantı tarihi ne zamandı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Abicim bu kurulun toplantı tarihi ne zamandı

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/609425

6. Neden eski tarihli bir kuruldan alıntılar yaptınız sayın hilmoceko .. bunlar k.. nsız.. ytd

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Antalya07
    Gönderi
    1,035
    IMG_7913.jpgherkese günaydın
    🖐

8.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Neden eski tarihli bir kuruldan alıntılar yaptınız sayın hilmoceko .. bunlar k.. nsız.. ytd

yAptınız derken? ben sorunun cevabunıo verdim uşağum lütfen, hakaret yok

Sayfa 273/784 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •