Sayfa 273/611 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
Arama sonucu : 4888 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Dünkü info alımları buhar olmuş.
    Birden cok araci kuruma virman mi oldu?
    Yoksa dun satan kurumlarin hesaplarina aksam virman mi yaoildi?
    Sag cep sol cep hikayesi mi?

2.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Dünkü info alımları buhar olmuş.
    Birden cok araci kuruma virman mi oldu?
    Yoksa dun satan kurumlarin hesaplarina aksam virman mi yaoildi?
    Sag cep sol cep hikayesi mi?
    Ne yaparlarsa yapsınlar...Bu yıl manşete çıkartılabilecek çok fazla şirket yok. Bankalara dokunamıyorlar, sanayi geçen sene hamlesini yaptı,Küçük şirketlerin de içinden geçtiler!
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

3. Bu hissede spek yok diyen borsa ile hiç tanışmamış demektir.

Evet biraz fazla iddialı ama uyaroğlu.

4. Yapı grubu 2022 de Abd'de bir sonraki yıl da Cın'de yatırım planlıyormuş.Gerçi bizi ilgilendirmiyor Hadi bakalım spekulator hazretleri yarın ilk işin fiyatları geldiği yere göndermek olsun.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

5. Kanyon'un Genel Müdürü Fulya Durak oldu

Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama A.Ş.'nin yeni genel müdürü, 1.Ocak.2022 tarihi itibarıyla, 20 yılı aşkın profesyonel tecrübesini perakende ve alışveriş merkezleri kiralama ve yönetimi alanında üst düzey yönetici, icra kurulu ve yönetim kurulu üyesi olarak geçirmiş olan Fulya Durak oldu.

2007- 2018 arasında ECE Project Management Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan Kiralama Direktörlüğü görevini yürüten Fulya Durak, ayrıca ECE-Lamda JV - Yunanistan Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev aldı. Profesyonel hayatı boyunca 30'a yakın alışveriş merkezinin AVM konsept geliştirmeden, fonksiyon tasarımı, AVM İşletme yönetimi ve kiralaması ile finansal operasyon yönetimine tüm süreçlerde liderlik ve danışmanlık yapmıştır.

2019 yılından itibaren FER Perakende Yönetim Danışmanlık kurucu ortağı olan Fulya Durak ODTÜ Mühendislik Fakültesi mezunudur. Perakende ve tüketim ürünleri sektöründeki kadın yönetici oranını arttırmak ve onları geliştirmek amacı ile kurulan LEAD Network Türkiye ve ICSC (Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi) üyesi olan Fulya Durak çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama A.Ş. Hakkında
    Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama A.Ş. 2004 yılında İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Eczacıbaşı Topluluğu ortaklığıyla, Kanyon Alışveriş Merkezi'ni yönetmek üzere kuruldu. Bu alandaki başarısının ardından ortakların diğer gayrimenkul projelerini de yönetmeye başladı.

2006 yılı Mayıs ayında tamamlanan ve 250 bin m2'lik kapalı alanıyla Kanyon AVM'nin yanı sıra iş dünyasının en prestijli yapılarından Eczacıbaşı Kanyon Ofis Binası ve konutları da içine alan proje bugün bütünüyle Kanyon Yönetim tarafından yönetiliyor.
    Zamanla portföyünü genişleten Kanyon Yönetim, bugün perakende sektörüne değer katan ve fark yaratan çalışmalara imza atmayı sürdürüyor. "Şehirli Yaşam Merkezi" tasarlama ve yönetme vizyonuyla yola çıkan şirket Kanyon AVM, Eczacıbaşı Kanyon Ofis ve konut projesinin yanı sıra , İstanbul'un iddialı konut projeleri arasında yer alan, doğal ve sürdürülebilir bir yaşam sunan Ormanada Konutları, İstanbul'un en işlek caddesinde bulunan Ofis Lamartine ve iş hayatının önemli merkezlerinden olan Büyükdere Caddesi'ndeki 193 Ofis Binası ile Eczacıbaşı Ofis Binası gibi projelerin yönetimini de üstleniyor. Ege Perla Alışveriş Merkezi'nin proje geliştirme süreçleri, açılış dönemi yönetimi de Kanyon Yönetim A.Ş.'nin katkı sağladığı projeler arasında yer alıyor.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Yukardaki haber isgyo için geldi .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Kim ne derse desin. Şöyle olacak böyle olacak. Şuraya yatırım, burada bu gelişme. Sonuç elimizdeki hisse fiyatı 60 centin altında. Şirketin değerini kafamızda ne biçersek biçelim fiyat ortada. Çıplak gerçek bu. Evet bu fiyat yapay, patron bunu tasarlıyor. SPK gözyumuyor. Fark etmez. O bizim kafamızdaki fiyatlar patron bir malı başkasına satacağı zaman geçerli. Hatta fazlasını ister. Bize gelince fiyatlama bu. Yav diyelim 1 usd oldu. fiyat 14 tl olur. O da komik bir fiyat. Türk borsasına güvenmek tl de yatırım yapmak zaten salaklık. Bir de bu alçak adamların şirketine KY olmak çarpı iki salaklaık. Evet salağız biz. Evlere temizliğe giden kadınlar bile artırdığı parayla altın alır. Hem dolar bazında bir yatırım yapmış olur. Hem de türk piyassına mahkum olmaz. Böyle dolandırıcı patronların oyununa gelmez. Bize gelince çok bilip çok yanılanlardanız.

Cuma seansın da ekranı izledim adamlarîn işi gücü baskılayarak,bıktırarak mal almak.Zerre kadar iyi niyet ve dürüstlük yok.Sabırla bekleyip
    tuzaklarına düşmemek gerekiyor.Ben sonuna kadar öyle yapanlardan olacağım.

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Sayfa 273/611 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •