Originally Posted by akcay havayolları yarında tavanlar gibi diğer sektörleri tahmin edemedim. yorumsuz........
TCELL...%-6 ? hayırdır??
koca THYAO tahtası kademeler havada uçuşuyor bir anda 4-5 kademe inip kalkıyor...
Originally Posted by nosfecagri Stop olduk 1381.75 yazmışım kar al, 100 puanla kaçırdık bakmadık gece, döndü zararla kapandı 1358 flat. Bu iş kesinlikle şakaya gelmiyor bir saniye kazandım kendime güveneyim yok. Sistem sistem sistem, bu işi manuel yapmak gerçekten çok zor. Sistem yoksa sürekli pozda durmayıp mevcut konjonktürde aşırılıkları takip etmek daha iyi gibi duruyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
1360 lönk,
Originally Posted by Egeli Sistem yoksa sürekli pozda durmayıp mevcut konjonktürde aşırılıkları takip etmek daha iyi gibi duruyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Sistem var benden de bariz daha iyi trade ediyor.
Originally Posted by savasC Daha önce geçtiği yerlerde oluşan boşluklar GAP olarak değerlendirilmez.. baktım datalara hiç gaplı başla yardır düşüş bulamadım... bassinlar dün aldıklarımın yarısını postaladım 7,75 aralık vade oldu.. çaksınlar 8 altına..
Originally Posted by keremalkm TCELL...%-6 ? hayırdır?? Hissedarlardan Rus şirket %5 hisse satacaktı, ondan olabilir
Forum Rules
Yer İmleri