Sayfa 273/1004 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Sokak kürtajında arka planda birisi, trolun ağzına telefonunu soktu, öbür deliğe ulaşmak zor olacağı için.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    %30 zam, 4000-5000 TL asgari ücret bekleyenleri Ocak 2022 de göreceğim ben, %12-14 lük zammı aldıkları zaman.
    Ne deseniz boş, adamlar sadece algı operasyonu yapıyor, millet ise her defasında bu yalanları yiyor.
    Ne diyelim, afiyet olsun.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Valla millet burnundan soluyor, askerîasgarî ücrete en az % 25 zam bekliyorum, emekliye ise 3+1.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Bu gün haberlerde bankada 100K doları olan gerçek kişi sayısı 80.000 olduğunu söylüyorlardı..80 milyonluk nufüsda 80 bin zengin gerçek kişi varmış...Gerisini siz düşünün...AKP şukadar oy alır herkes yine onlara oy verir diyen kesim şunu bilsin ki AKP gerçekte Hiç seçim kazanmadı dersem çok mu büyük laf etmiş olurum...İlk iktidar olduklarında DYP nin aldığı oya bakın...İnce nin tweeti neden sildiğine bakın, İmamoğlunun ve arkasındaki ekibin nasıl direndiğine , mansurun bir önceki seçiminde Alanın Oyların sayım yapıldığı yere nasıl baskın yaptığına bakın....

Üst akıl bunları iktidar yolu açtı adamlarda İktidar olmak istemeyenlerin bu isteğini hiç kırmadı...Onları hep Muhalefette tutarak gönüllerini yaptı.

Neyse bu benim kişisel kurgum olup gerçekle hiçbir alakası yoktur

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Mert Yilmaz
    @bmylz
    ·
    9 Std.
    TCMB toplantısına ben de katıldım. Başkanın anlattıklarından Aralık ayı için bir mesaj almadım. Hele faiz indirimi yapma olasılığı azaldı şeklinde hiç. Sınırlı alan vurgusu zaten PPK metninde de vardı. Benim anladığım 2022'nin ilk yarısını için faiz indirimi düşünülmelidigi
    credi suisse bu işe nasıl alet oldu.. enteresan.. İsviçre bankalarında kimin ne kadar parası olabilir ki nihayetinde 🙂

Fuat Flagge der Türkei
    @atk_1881
    ·
    1 Std.
    Türkiye’ye akan sıcak parayı betona (inşaat) gömdünüz. Cari açık sorununun kronik hale gelmesinin sebebi sizsiniz. Üretimin yapısını değiştirmeden (yatırım ve ara malında ciddi düzeyde ithalata bağımlılık) mevcut politikanız toplumu yoksullaştırmaktan başka bir sonuç vermez.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Macit ağabey aklın yolu birdir.!!
    Saygılar.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Crash tüm hızıyla Venezuela otobanında.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!

8.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    secim olmayacak

AKP gitmeyecek

Kimin venezuela kimin arjantin olacagini kimse bilemez ama TUrkiyenin yonu o yonde
    Plan-b; parasal genişleme ve popülizm eşliğinde baskın erken seçim.. hdp lileri de saf dışı bırakarak..

Plan-c; kaos ( oy farkı makası çok yüksek ise)

Bunu ben söylemiyorum tabii.. gelecek partisi genel başkan yrd olan arkadaşın bu akşam tv de belirttiği görüşü..

Mantıksız mı ? Evet diyemem..

Sayfa 273/1004 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •