Sayfa 274/1120 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

*tcmb ppk tutanakları: Küresel enflasyon emtia ve petrol fiyatlarındaki değişimlere bağlı olarak dalgalanabilmekle birlikte düşük düzeyini korumakta, küresel çekirdek enflasyon ise yatay bir seyir izlemektedir
    *tcmb ppk tutanakları: önümüzdeki dönemde, olumlu küresel büyüme görünümüne dair aşağı yönlü risk oluşturabilecek unsurların başında orta doğu ve kore yarımadası ile ilgili jeopolitik gelişmeler ve dış ticarette artan korumacı söylemlerin çeşitli dış ticaret müzakerelerine yansıması sayılabilir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*tcmb ppk tutanakları: Bunun yanında abd vergi reformu küresel ekonomik görünüm açısından pozitif bir risk unsuru olarak değerlendirilmektedir
    *tcmb ppk tutanakları: Son dönemde petrol fiyatlarında gözlenen hareketler de küresel enflasyondaki istikrarlı seyri bozabilecek temel unsurlardan biri olarak görülmektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*tcmb ppk tutanakları: Küresel iktisadi faaliyet ve ticaret hacmindeki olumlu görünümün yanı sıra küresel risk iştahının sürmesi sayesinde gelişmekte olan ülkelere yönelen portföy girişleri güçlü seyretmektedir

*tcmb ppk tutanakları: 2018 yılında, büyüme görünümündeki olumlu seyrin korunması ve gelişmiş ülke para politikalarındaki normalleşmenin ılımlı seyretmesi durumunda portföy girişlerinin süreceği değerlendirilmektedir

*tcmb ppk tutanakları: Türkiye’ye yönelik portföy akımları ise özellikle jeopolitik risklere bağlı olarak dönem dönem dalgalı bir seyir izleyebilmektedir

*bddk: Brüt takipteki alacaklar 19 ocak haftasında 63 milyar 218 milyon tl
    *bddk: Bilanço dışı yabancı para pozisyonu 19 ocak haftasında 190 milyar 907 milyon tl

*bddk: Bilanço içi yabancı para pozisyonu 19 ocak haftasında -187 milyar 313 milyon tl
    *bddk: Bireysel kredi kartları 19 ocak haftasında 88 milyar 132 milyon tl

*bddk: Krediler 19 ocak haftasında 2 trilyon 140 milyar 569 milyon tl
    *bddk: Kurumsal kredi kartları 19 ocak haftasında 24 milyar 470 milyon tl

*bddk: Mevduat 19 ocak haftasında 1 trilyon 817 milyar 793 milyon tl

Sayfa 274/1120 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •