Sayfa 274/487 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by ensenturk Yazıyı Oku
    arkadaşlar ben yaklaşık 5-6 yıl önce 1,19 tl den 4000 adet alım yapmıştım. şimdi bu bedelliye girmeli miyim girmemelimiyim. Ben bu işden pek bir şey anlamıyorum. Allah(cc) rızası için bu işi bilen birileri bana akıl versin. şaştım kaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.
    hisse rüçhan pazarı bitene kadar 1 üstü olursa girmek,1 altında olursa girmemek mantıklı olan.yerinde olsam bu fiyattan 10 bin lot daha alırım ortalamam 1 in altına inerdi bedelliye katılmasan bile karlı çıkardın....5-6 yılda iyi beklemişsin 1,30 lardayken satsaydın keşke.dediğim gibi 1 üstü olursa bedelliye katılmak mantıklı aksi halde bedelliden 1 tl den alacağına tahtadan 0,90 gibi rakamlardan almak daha mantıklı ama rüchan pazarı kapanana kadar çoook sular akar bu köprünün altından.25 aralığa kadar kim öle kim kala...

2. Arkadaşlar hisse ne zaman yeni fiyatıyla tahtaya çıkar ayın 7 sinde mi ? 15 günlük sürenin sonundamı bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim

3.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    hisse rüçhan pazarı bitene kadar 1 üstü olursa girmek,1 altında olursa girmemek mantıklı olan.yerinde olsam bu fiyattan 10 bin lot daha alırım ortalamam 1 in altına inerdi bedelliye katılmasan bile karlı çıkardın....5-6 yılda iyi beklemişsin 1,30 lardayken satsaydın keşke.dediğim gibi 1 üstü olursa bedelliye katılmak mantıklı aksi halde bedelliden 1 tl den alacağına tahtadan 0,90 gibi rakamlardan almak daha mantıklı ama rüchan pazarı kapanana kadar çoook sular akar bu köprünün altından.25 aralığa kadar kim öle kim kala...
    Para olsa alıp ortalamayı düşürecem ama maalesef yok. Yanıtınız ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla şu anlık beklemek en doğrusu.

4.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Pazartesi icin beklentim yok.zira cuma hangi fiyattan kapatirsa pazartesi o fiyattan acacaktir.pazartesi bölünme olmayacaktir.bolunme ruchan pazari kapandiginda martie ve marti r hisselerin ortalamasi alinarak yapilir.cunku ruchan pazari kapandiginin ertesi gunu martie hissesinde birlesme olur.ve bedelli olayi biter.gerekli aciklama olmuştur diye dusunuyorum.isteyen alsin isteyen satsin.ben bu fiyatlardan satmammm y.t.d.
    Bolunmus fiyattan acmicamikmi eskiler pazartesi sabahi?????

5. Yavrularin dogmasi bayagi sancili oluyor.bakalim ne yapacak.bu fiyatlarda kalmasi hala anlamsiz.sinegin yaginin yagi gibi oldu durum. zararina mal yok spek efendi.anladin sen onu.88 kr olan tahtada 1 tl den ml alacak patron dusunsun biz niye dusunuyoruz.y.t.d.

6.  Alıntı Originally Posted by Halo Yazıyı Oku
    Velevki iddia edenlerin dedigi olsun.benim bildiklerim çöp olsun.gecmis sayfalarda bir arkadas hesap yapmisti bolundugu zaman bu fiatin uzerinde olmasi gerekir yinede.ama benim tecrubelerim 11_25 aralik arasi ruchan pazarinda ruchanlar islem gorur.martie normal islemine devam eder ruchan pazarinin kapandigi gunun ertesi günü iki hisse ortalamasi alinarak birlesir diyor.alan alsin satan satsin.burada beyin firtinasi yapiyoruz.yatirim tavsiyesi degildir.y.t.d.

7.  Alıntı Originally Posted by Halo Yazıyı Oku
    bölünme sonlandığı tarihe kadar normal yapması gerekeni yapması lazım ama burda durum farklı hissenin bir tl üzeri olması lazım ya ama değil o yüzden bekleyip göreceğiz. pazartesi bölünmüş rakamdan değil neyse ordan devam edecek bölünme işlemi 25 aralıkta üç günde geri alım taahhüt süresi var 28 Aralık o tarihteki durumu tamamen bölünme süresi içinde olacaklara bağlı.

8.  Alıntı Originally Posted by atomant Yazıyı Oku
    bölünme sonlandığı tarihe kadar normal yapması gerekeni yapması lazım ama burda durum farklı hissenin bir tl üzeri olması lazım ya ama değil o yüzden bekleyip göreceğiz. pazartesi bölünmüş rakamdan değil neyse ordan devam edecek bölünme işlemi 25 aralıkta üç günde geri alım taahhüt süresi var 28 Aralık o tarihteki durumu tamamen bölünme süresi içinde olacaklara bağlı.
    Hissenin gidisatiyla alakali 15 gunde ne olur onu bilemeyiz.ama benim gibi uzuncu olunca dert etmiyorsunuz.bugunku takasi inceleyin.o kadar para girisi olmus milim ilerletmiyor hisseyi yarin 1 ustu kapatmasa ne olur veya 25 araliga kadar 1 tl yi gostermese ne olur.asil patron ruchanlari kullanirsa uzun vadede bana gore daha iyi olur hissenin gidisati.herkese hayirli aksamlar.y.t.d.

Sayfa 274/487 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •