Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
kriz zaten var..
medya baskı altında olduğu için yazılmıyor..
yazarkasa mevzusu vardı 2000 lerin başında..
aynısını bugün yapanın başına neler gelir siz düşünün..
kriz bu siyasal islam zihniyetinin israf politikaları ve hayalci dış politikası sonucunda ortaya çıkan bir şey.
yıllardır yüksek vergilerle bir yere kadar idare ettiler, dış borçla yamamaya devam ettiler, cumhuriyet döneminde yapılanları satarak ek gelir elde etmeye çalıştılar..
ama artık bunlar yetmiyor..zira muazzam bir dış bor.ç var.. ülkenin gelecekte köleleştirilmesine giden yolu akp ye dösettiler bu ülkenin düşmanları.. troller de yardımcı oldular akp ye..çocuklarına bu dönemde yaptıklarını anlatmaya cesaret edemeyecekler..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Kaçtane işle uğraşıyorum inanın zor yani
Otomotiv sektöründe faliyet gösteriyorum
Finans sektöründe faliyet gösteriyorum
Birtane erkek kardeşim var 0 dan başladım
benim çektiğim sıkıntıyı çekmesin die kol kanat geriyorum ama
Sadece Bağkur en düşükten 700 tl biraderin sigortası kabaca 650 civarı
1200-1300 tl sigorta ödüyorum
kiralar desen ofis ve dükyan 5 bin tl
kabaca aylık zarar etmemek için
10-15 bin tl para lazım çarkı döndürmem için
birde enflasyon olayı var
sattığın malı karınla geri alırken zorlanıyorsun felan
o yüzden zor dayı
KRİZ ÇIKMASIN MUTLU MESUT YAŞAYALIM YTD
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
içene allah kolaylık versin...bende içtim eskiden...allaha şükür çıkardım hayatımdan
Muharrem İnce: "Hiç bahane üretmeye gerek yok. Evet, biz bu seçimde yenildik"
CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri sonrası teşekkür ziyaretine geldiği Erzurum'da partililerle bir araya geldi. İnce, "Hiç bahane üretmeye gerek yok. Evet, biz bu seçimde yenildik" dedi.
Erzurum'da partililerle bir araya gelen Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. İnce, bahane üretmeyeceklerini CHP'yi herkesin partisi yapacaklarını ifade ederek, "Hiç bahane üretmeye gerek yok. Evet, biz bu seçimde yenildik. Yenildiğini kabul edemeyen yenemez. Yenildiysen geri çekileceksin, hazırlıklarını yapacaksın, bahane üretmeyeceksin. Sandıktan çalıyorlar, çaldırmayacaksın. Senin görevin çalıyorlar diye bağırmak değil senin görevin çaldırmamak. Sloganımız Hepimizin Cumhurbaşkanıydı şimdi de CHP'yi hepimizin partisi yapacağız" şeklinde konuştu.
"Cumhurbaşkanını tebrik ettim"
Önümüzdeki dönem yeniden cumhurbaşkanı adayı olacağını belirten İnce "Cumhurbaşkanı'nı arayıp tebrik ettim. Başarının yolu 'nerede hata yaptım?' demektir, hatalarını gözden geçirmektir. Adil bir yarış olmadığını biliyorum. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde eminim Erdoğan da beni arayacak. Sen kazandın ben kutladım, aynısını senden de beklerim" dedi.
"1 milyon 250 bin yeni genç üye istiyorum"
Partinin mevcut durumdaki üyesi kadar yeni genç üye istediğini belirten İnce, "Yeni bir kampanyam var, 9 Eylül günü başlatacağım. Kampanyam bir yıl sürecek 9 Eylül 2019'a kadar. Şuanda CHP'nin 1 milyon 250 bin üyesi var kampanyam şu; 35 ila 18 yaş arasında partinin üyesi kadar yeni üye istiyorum. Partiye 1 milyon 250 bin genç istiyorum. Bu parti gençlerin partisi. 9 Eylül'e kadar yaşı dolacak olanlar var. Hedefimiz şu 15 milyon oyu 30 milyon yapmak. Hedef yüzde 31'i yüzde 62'i yapmak. Hedef 1 milyon 250 bin üyeyi 2.5 milyon yapmak ama gençlerle" ifadelerini kaydetti
Niye olan vatandasa oluyor. Simdi olan kime oluyor.
Yuksek buyume askinin bizi nereye surukledigi ortada.
Buyumek icin kapasitemizi zorladigimiz icin enflasyonda tavan yapiyor
Enflasyonu baska nasil frenleyebileceksiniz. Siki para ve maliye politikasi
Kemer sikacaksin. Bunlari yaparkende ekonomi buyumeyecek, resesyona girecek.
Yer İmleri