Biz satmadan gitmez.
Syg,
Biz satmadan gitmez.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Biz alacağımız zaman gidecek , o da bizimle beraber olacaktır ...
0.77 TL olsun oradan gireriz , o da bizimle beraber girecektir ...
Ya seve seve yada seke seke ...
Dip NoT : O = ISYAT
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Sportive ve ortopro yu batik saydim sildim.
yoneticiler basariliymis gibi aylik 125 bin tl ikramiye oduyor, sadece ofisin kira gideri aylik 50-55 bin tl civari, personel gideri aylik 425 bin tl,
Kasadaki parayi da aylik kira maas v.s diyerek sirkettekiler hic ediyor onu da sildim.
Sadece bilancoda deger artisi olan sirketleri aldim.
Tatil budur 3,9 milyon
Radore 7,9 milyon
numnum 17,8 milyon
Nevotek 4,5 milyon
34,1 milyon yatirim yapmisiz sirketler buyumus etmis, sadece yatirim yaptigimiz para 34,1*3.8 = 129 milyon
Piyasa degerimiz nasil 116.5 milyon tl oluyor. Bu fiyattan nasil satalim..
Bu yıl genel kurula katılımı teşvik edelim.
BayGeorge da geçmişte dile getirmişti, ödenen kiralar yüksek.
Istanbul'da ofis kiraları muazzam düşüş eğiliminde, İş GYO Kule 3 'ü bir türlü kiralayamıyor.Yok çünkü öyle birileri.
Pay sahiplerinin bilançoda ibra etmeyebileceği bir kalem olarak duruyor.
Şirketle didişmenin bir vasıtası olarak görmüyorum, madem verimlilikten bahsediliyor, hakların her seviyede
aranması gerekir. Hatırlatıldığı iyi oldu, notumu aldım.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
[QUOTE=atmega48pa;1549066]Sportive ve ortopro yu batik saydim sildim.
İsabetli bir görüşe benziyor!
Bugün kalktım Ankara'daki tek mağazasına gittim. Ankamall büyük bir yer, genelde iş yaptığı varsayılıyor, Decathlon'un da bir mağazası var.
Dükkanı sönük gördüm, spor ekipmanları neredeyse hiç yoktu, ayakkabı, mont ve eşofman ağırlıklı bir envanteri vardı.
Biraz sohbet ettim. AVM yönetimi dükkandan bir kısım alacakmış, metrekare daha da küçülecekmiş. Ocak ayı durgun başlamış, geçtiğimiz ay daha iyiymiş, anladığım kadarıyla stok erimediği için kampanyalar devam ediyormuş.
Kurumsal güçte çalışan mağaza sayısını 15-20 olarak tahmin etti.
Yönetimin mağazacılık işinde çoktan frene bastığını düşünüyorum.
Toksöz'ün bir de toptan ticaret kanalı var, klüplerle çalışıyorlar. Klüplerin önemli bir kısmı federasyon desteği almasalar batacak durumdalar bu da bir dert.
Geriye alışveriş portalının iyi işletilmesi kalıyor.Şirket de zaten bu tarafa asılıyor.
Değerlendirme gelince göreceğiz, bu şirketin mali değeri büyük olasılıkla 10-15 mio dolar arasında gelecek, tahminim bu.
Umarım bir alıcı çıkar da perakende sektörünün binbir derdinden sıyrılırız.
[QUOTE=noreply;1551880]dükkancılık işinin zaten geleceği sınırlı şirketler e ticareti geliştirmek zorunda sportive alanında birinci ve her sene katlayarak artırıyor zamanla mağazalarda daha konsept hale gelecek gibi
Sizinde dediğiniz gibi işgirişim artık getirebileceği noktaya getirdi bundan sonrası onun işi değil satış veya halka arz heran gündeme gelebilir
Birara yıllar önce sanırım Portekizli bir firma idi spor zinciri Türkiye’de yatırım yapacaktı belki ilgilenir
Birde sportive sitesinde yatırımcı ilişkileri diye bir bölüm açmışlar billdiğim kadarıyla halka açık firmalarda var bu bölüm acaba birşeylerin işaretimi
Edinim maliyeti 23 milyon USD 30 milyon USD gibi çok düşük bir fiyata satsa dahi hem nakit yaratacak hemde tl bazında epey bir kar yazacak
[QUOTE=noreply;1551880]Kentpardaki decathlona sürekli uğrarım. Her bütçeye hitap eden ürünler mevcut ve ne zaman gitsem bir yoğunluk var. Aynı şeyi sportive mağazası için göremedim. Farklı illerde 3 mağazası için de bunu söyleyebilirim. Ne kadar eleştirsekte bu sektörde önemli işler yapan bir şirket zamanı gelince değerine satılacaktır.
Yer İmleri