Sayfa 274/356 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324 ... SonSon
Arama sonucu : 2845 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: TRGYO - Torunlar GYO A.Ş.

1. Bilancoya gore ayarliyor fiyati pazartesi kapanista verirler... yaprak bile kipirdamiyoor neden bu kadar baski ???

o da biliyor buraya yazmayla birşey olmayacağını. sinirlenip derdini paylaşıyor,kimseye zararı varmı? bugüne kadar söylediği hemen her hisse birkaç tavan yaptı fakat kendisi bekleyemedi. bi bunda beklemeyi başardı,umarım bu sefer göreceğiz biraz ivmelenme. ha bu arada net holdingden 5 kademe zarar yazdım onuda söyleyeyimde hep kazanıyorsun demeyin

3. Sevgili kulucka , rasyonel olmayan, olculebilir anlamlar icermeyen soylemlerin borsa yatirimciliginda ne gibi bir faydasi olabilir soyler misin ?

Ne geregi var , ne gibi bir yarar sagliyor ?

Sent from my iPhone using hisse.net

4. bu hisse
    15 lira ile
    30 lira arasında dalgalansa
    20 lira altında aaa bu çok ucuz deyip alınıp
    25 lira üzerinde de satılıp aşağı gelmesi beklenilse
    hiç kimse o fiyatlara itiraz edemez.

kimse bana süslü cümlelerle ahkam kesmesin. hisse/ firma fiyat değerlemesinden bi haber olanlardan değilim.
    hisse de normal böyle oluşmuş bir kere, değişmesi (yeni normalin oluşması) de çok ama çok zor.
    Son düzenleme : kitapci34; 08-05-2020 saat: 19:51.

5. Ahkam kesmiyoruz gun icinde soylenmekle bir hisseyi hareketlendiremezsin diyorum. Eger oyle bir yol varsa elele verip 5-6 kisi deneyelim daha etkili olsun

Basligin son 15 sayfasindaki mesajlarini okursan kast ettigimi anlayacaksin

6. Hisseleri forumda yazarak hareketlendirmek gibi bir niyetim hiç ama hiç olmadı
    bir kere demiştim bir daha diyeyim ucuz ve potansiyel olduğunu gördüğüm hisseleri yazıp ky'ye yardımcı olmaktır niyetim.
    aksine ben yazdıkça , hisse de oldukça hisselerin gitmediği kanaaati de oluşmamış değil, hem forumda hem şahsımda.

7. Yahu yaz elbette. Iclerinde benim de herkesin de faydalandigi mesajlar vardir, bu baska sey, benim dedigim ise baska

8. Vallaha ne hesap yaparsanız yapın torunlar gibi 2-3 hisse var bi boka yaramaz. Yanından biri geçse rüzgarından düşen altını yaksan ısınmayan lanet bir hisse. Önceden yazmıştım bu hisseyi alacan torunlarına bırakacsksın. Bu isim tesadüf değil. 90 yaşında adamın şeyi kıpırdar bu kıpırdamaz.
    Böyle adi bile olmayan kağıt için birbirinize sataşmayın.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

Sayfa 274/356 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •