Sayfa 274/899 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay bir seyirle başlaması bekleniyor10/12/2019 09:24:21
    Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmin +37, ortalama tahmin ise -28 puan oldu.
    Foreks'in 39 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +280 puan olurken, en düşük beklenti -812 puan olarak gerçekleşti.
    Ankete katılan 39 analistin 22'si pozitif, 17'si negatif açılış tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
    Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : +37
    Ortalama : -28
    Maksimum : +280
    Minimum : -812
    Katılımcı: 39[(+22)(-)17]

Foreks Haber Merkezi (
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

2.  Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Osman bugün marmarayda giderken iki kişi konuşuyordu duydum, biri diğerine kısık sesle Teko 7 lira olacak dedi.
    Soda yükselebilir, düşebilir.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    7'yi bilmisler ama basindaki 3'ü unutmuslar. 37 olabilir.

Size tek bir sey soyluyeyim, Soda'ya dogru yerden girip dogru yerden cikan ve bunu emme basma tulumbasi gibi surekli yapan birinin baska hisseye ihtiyaci yoktur.

Muazzam para kazandirir. Pekiii dogru yerden girip cikmayi nerden bilecez, bilsek zaten sikinti kalmaz, asıl.mesele o dediginizi duyar gibiyim.

İste orasini ben de bilmiyorum. Bilsem zaten Tekfen'de uygulardim.

Bilen arkadas varsa anlatsin biz de ogrenelim.

Kac kere anlattim.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kac kere anlattim.
    Kafamiz basmiyosa demekki.

Madem hissenin gelecegine inaniyorsun, yani zaman sorunun yok...

Elindeki portfoyun %30'luk kismini islem icin ayiriyorsun.

Neye gore islem yapiyorsun? Sadece ve sadece "fiyata" gore. Yani bu kismi sattiginin ustune almiyorsun, aldiginin altina satmiyorsun.

Bu %30'u da %10'luk 3 parcaya boluyorsun. 1 kismini kisa vadede kullaniyorsun, oteki kisimlarini orta vadede. 30 hisselerinde marj yaratan nedir? Zaman. Yani bekliyorsun fiyat marjlarinin acilmasini. Parcalari birbirinden bagimsiz hareket ettiriyorsun, 3. parcayi kullanmak icin biraz nazli davraniyorsun. Olur da gunun birinde hisse basip gitti, elinde en az %70'lik kisim duruyor, ne guzel.

Zamanla bu sistemi bir sekilde gelistiriyorsun. Hisseler sonsuza kadar da cikmayip, sonsuza kadar inmedigi icin firsat yaratiyorlar en sonunda.

Bu sistemin en onemli ozelligi para kazandirmasinin yaninda, psikolojik olarak da rahatlatmasi insani. Yani elindeki kismi satmissan hissenin dusmesine oynadigin icin inerse de dert etmiyorsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    SODA ne zaman cikacan ? isterse 1 liaradan alayim , ben aldim ya gene duser,
    sozde en defansif kagit ama dustukce dusuyor

denildigini gibi her dususte almak lazim aslinda tabi kagida inaniyorsak , ama kagida inansak bile piyasaya inanamiyoruz, her dakka bisey,

uzun vade icin aldik sozde, uzun uzun dusuyor , hic yukseldigi yok aldigimdan beri %13 asagida

bu yorumu diger kagidim olan THY icinde yapabilirim , belkide BISTIN butunu boyle

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

8.  Alıntı Originally Posted by TYPHOON20 Yazıyı Oku
    Vay be zamanında bu tahta sahipsiz deniyordu topikte adam 5.90-5.91 kademelerinden kapanış yapmak için kendini yırtıyor resmen bu durumda yarın karar anıdır benim için nasip bakalım yarın ne yapacak
    karar verildi demekki...

Sayfa 274/899 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •